Bilete pentru Viitorul – FCSB. Preţuri piperate la derby-ul de la Ovidiu

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
17/04/2018, 17:50
Bilete pentru Viitorul – FCSB. Preţuri piperate la derby-ul de la Ovidiu

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Întâlnirea dintre echipele antrenate de Gheorghe Hagi şi Nicolae Dică se vor întâlni sâmbătă. ora 20.45, iar oficialii formaţiei din Constanţa au anunţat preţurile biletelor pentru acest derby din playout.

Astfel, biletele pentru FC Viitorul – FCSB se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 lei – Tribuna I, 80 lei – Tribuna II şi  40 de lei  la Peluza I şi Peluza a II-a. Mai mult, numărul maxim de tichete care vor fi achiziţionate de către o persoană va fi de 4.

Biletele pentru FC Viitorul – FCSB se vând începând de miercuri

Biletele pentru FC Viitorul – FCSB se pot cumpăra prin reţeaua Eventim şi în magainele partenere ale clubului deţinut de Gheorghe Hagi (vezi aici detalii) De miercuri, 18 aprilie, ora 10.00 se vor putea achiziţiona şi de la stadionul “Central”. În ziua programării meciului FC Viitorul – FCSB, la stadion se vor comercializa bilete de acces în tribune de la ora 18.00, doar în cazul în care nu se vor epuiza.

La meciul FC Viitorul – FCSB, echipa deţinută de Gheorghe Hagi va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur – retur), cu intinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) – Stadionul Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă, la orele 19.30.

FC Viitorul – FCSB, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Închide ×