Fotbal intern

S-au pus în vânzare biletele pentru meciurile cu Armenia şi Muntenegru

Pe 1 septembrie, de la ora 21:45, va avea loc cea de-a şaptea partidă a echipei naţionale a României din grupa E de calificare la Campionatul Mondial Rusia 2018, pe Arena Naţională, contra...
04.08.2017 | 16:21
Sau pus in vanzare biletele pentru meciurile cu Armenia si Muntenegru

Pe 1 septembrie, de la ora 21:45, va avea loc cea de-a şaptea partidă a echipei naţionale a României din grupa E de calificare la Campionatul Mondial Rusia 2018, pe Arena Naţională, contra reprezentativei Armeniei.

FRF (Federaţia Română de Fotbal) a anunţat că biletele sunt disponibile online începând de vineri, 4 august. Mai mult, acestea pot fi achiziţionate prin plata cu cardul, cât şi rammburs, iar aceasta este singura variantă prin care suporterii echipei naţionale a României îşi pot alege locul pe stadion.

Fiecare suporter care vrea să participe la meciul echipei naţionale a României cu Armenia poate să cumpere maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale. În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate la caseria din B-dul Basarabia.

Iată preţul biletelor:

Peluze (inel 1 şi 2) | 15 RON
Tribuna Vest (inel 2) | 40 RON
Tribuna Est (inel 1 şi 2) | 40 RON
VIP I | 450 RON
VIP II | 250 RON

BILETE ROMANIA – ARMENIA. FRF a pregătit şi o surpriză suporterilor care vor să meargă însoţiţi de minori. 

Pe 4 septembrie 2017, echipa naţională a României va efectua deplasarea în Muntenegru pentru a juca cea de-a opta partidă din cadrul preliminariilor pentru CM 2018.  Muntenegru – România va avea loc pe Stadionul Naţional din Podgorica, de la ora 20:45 (21:45 ora României). Biletele pentru acest joc de calificare la CM 2018 sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţul unui tichet este de 23 de lei (5 euro). Pentru această partidă au fost puse la dispoziţia suporterilor români 680 de bilete la Peluza Sud, sector A.

Toate meciurile echipei naţionale a României sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: