Fotbal intern

VIDEO. Ce-au scandat FANII la FINALUL meciului Steaua-Craiova

CLICK pe galeria foto sus pentru imagini de la meciul Steaua-CS Universitatea Craiova...
30.07.2017 | 23:00
VIDEO Ceau scandat FANII la FINALUL meciului SteauaCraiova

CLICK pe galeria foto sus pentru imagini de la meciul Steaua-CS Universitatea Craiova

VIDEO ce a scandat publicul la final



VEZI VIDEO GOL STEAUA 1-1

VEZI VIDEO CU CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PAUZĂ PE NAŢIONAL ARENA!

VIDEO CU REACŢIA FANILOR CRAIOVEI LA GOLUL LUI BĂLUŢĂ!

IMAGINI STEAUA – CRAIOVA. UPDATE Imagini în direct de la Arena Naţională


IMAGINI STEAUA – CRAIOVA. Băluţă, jucător dorit de antrenorul Stelei şi ofertat de Gigi Becali – detalii aici s-a întreţinut minute bune cu Dică. La fel şi Mitriţă dica balutasteaua craiova (3)

UPDATE 29 iulie / Oltenii anunţă că vin peste 1000 pe Arena Naţională la meciul de duminică, împotriva FCSB. Clubul a postat un comunicat oficial pe siteul clubului cu privire la deplasarea la Bucureşti a fanilor:

“Biletele în sectorul fanilor Ştiinţei vor fi disponibile începând de sâmbătă, 29 iulie, la magazinul mobil situat în Piaţa „Mihai Viteazul”. Programul de funcţionare al magazinului mobil va fi în intervalul orar 12:00 – 19:00 sâmbăta şi duminica de la ora 10:00 la ora 17:00. De asemenea, suporterii Ştiinţei vor avea ocazia să achiziţioneze tichete şi duminica, de la casa de bilete special amenajată lângă poarta de intrare a Peluzei I Nord (intrare dinspre strada Pierre de Coubertin), de la ora 12:00 şi până la startul meciului. Preţul unui bilet în Peluza I Nord este de 5 RON. Suporterii Ştiinţei din Craiova care vor să facă deplasarea în capitală trebuie să plătească 25 RON pentru transport (dus-întors). Plecarea autocarelor se va face duminică, ora 15:00, din parcarea Sălii Polivalente Craiova. Vino şi tu alături de Ştiinţa! Avem nevoie de tine! Suporterii care agrează această oportunitate de transport trebuie să se prezinte la sediul agenţiei StarTours, situat pe Str. Calea Unirii, nr 30, Craiova, Dolj, pentru a achiziţiona voucherul de transport. Dacă aveţi nevoie de detalii suplimentare sunaţi la telefonul agenţiei de turism Star Tours, 0251.510.283, sau accesaţi site-ul  http://www.startours.ro. Haide şi tu în deplasarea din capitală să facem o atmosfera fantastică şi să ne întoarcem apoi în Bănie cu toate punctele puse în joc! Va fi meciul tău, va fi victoria ta!”

IMAGINI STEAUA – CRAIOVA. Echipa antrenată de Nicolae Dică va primi vizita oltenilor în etapa a treia a Ligii 1, după ce ambele cluburi au jucat în cupele europene. Gazdele meciului de duminică au remizat, 2-2, cu Viktoria PLzen, în Liga Campionilor, în timp Universitatea Craiova a pierdut acasă cu AC Milan, cu 1-0.

IMAGINI STEAUA – CRAIOVA. Arena Naţională va găzdui al treilea meci în această săptămână, după ce şi Steaua şi Dinamo au jucat acolo marţi, respectiv joi. Cei de la FCSB au anunţat că sâmbătă s evor pune bilete în vânzare la casele celui mai mare stadion din ţară. Preţul unui tichetul de acces la confruntarea cu oltenii variază între 5 lei, în peluză, şi 100 de lei la VIP.

Imagini STEAUA – CRAIOVA

Preturile tichetelor sunt următoarele:
PELUZĂ – 5 LEI
TRIBUNA II – 20 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI

Programul caselor de bilete de la Naţional Arena va fi următorul:
SÂMBĂTĂ – 11:00 – 19:00
DUMINICĂ – 10:00 – 21:00

BILETE STEAUA - CRAIOVA, Vezi aici preturile pentru meciul din Liga 1

Partida FC Steaua Bucureşti – Universitatea Craiova se va disputa duminică, ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.