Fotbal intern

Câte bilete s-au vândut la România – Insulele Feroe? Interes ridicat pentru meciul „tricolorilor”

26.03.2019 | 16:20
Cate bilete sau vandut la Romania  Insulele Feroe Interes ridicat pentru meciul tricolorilor

România va juca în al doilea meci din preliminariile Euro 2020, în compania celor de la Insulele Feroe. Partida contra insulalilor a căpătat o importanță mare după ce elevii lui Cosmin Contra au pierdut la Stockholm, în Suedia, scor 1-2. Astfel, „tricolorii” vor avea nevoie de o susținere importantă la meciul care se va juca în această seară pe stadionul din Gruia, de la Cluj-Napoca.

România – Insulele Feroe se joacă pe stadionul celor de la CFR Cluj

Partida care se va juca de la ora 21:45 va avea parte de o susținere destul de importantă pe stadionul lui CFR Cluj. Până la ora 14:00 se vânduseră peste 10.000 de bilete. În ciuda prețurilor destul de piperate, oamenii se aflau însă la coadă la casele de bilete. Tichetele variază între 25 de lei la peluze și 50-60 de lei la tribune. Biletele la VIP, care au costat 250 de lei, sunt deja sold out.

Cu toate acestea, microbiștii care vor să cumpere bilete vor trebui să se grăbească, întrucât casele de bilete se închid la ora 19:00. Ei mai pot cumpăra tichetele și online. Vezi detalii aici

Interes destul de ridicat pentru România – Insulele Feroe

Cosmin Contra, un car de nervi înainte de România – Insulele Feroe

Atmosfera nu este una extraordinară înainte de meciul cu Insulele Feroe. Antrenorul Cosmin Contra a răbufnit la adresa contestatarilor săi după înfrângerea cu Suedia: „Dacă vorbim că nu am experienţă după nouă ani de antrenorat, antrenor care are 36 de meciuri consecutive în Liga 1 fără înfrăngere, care a antrenat în Primera Division, unul dintre cele mai importante campionate din lume, care a câştigat Cupa Ligii, care a fost aproape să câștige titlul cu o echipă a lui Dinamo căruia nu-i dădea nimeni șanse, pe care s-au plătit 4.2 milioane de euro. Să ia lumea CV-ul meu şi să analizeze”, le-a transmis „Guriță” celor care au criticat naționala.

România a întâlnit Insulele Feroe și în calificările pentru Euro 2016. Atunci, tricolorii au trecut doar cu 1-0 acasă, după un gol înscris de Claudiu Keșeru și și-au asigurat calificarea după o victorie cu 3-0 la Torshavn, după o dublă a lui Budescu și un gol al lui Maxim.