Fotbal intern

Biletele cumpărate din ţară la Serbia – România sunt mai scumpe faţă de cele de la Belgrad. Foto

Biletele cumparate din tara la Serbia  Romania sunt mai scumpe fata de cele de la Belgrad Foto

Serbia – România se dispută luni, 10 septembrie, de la ora 21:45 la Belgrad, iar FANATIK.RO vă aduce cele mai importante veşti din capitala Serbiei. Corespondeţii trimişi la faţa locului au descoperit că biletele cumpărate de la stadion sunt mai ieftine faţă de cele achiziţionate de fanii români.

Biletele cumpărate din ţară la Serbia - România sunt mai scumpe faţă de cele de la Belgrad. Foto
Biletele cumpărate din ţară la Serbia – România sunt mai scumpe faţă de cele de la Belgrad. Foto

Un bilet la partida dintre cele două formaţii costă 300 de dinari, 11 lei în bani româneşti, fiind mai ieftine decât cele achiziţionate din România. Federaţia Română de Fotbal a primit 1.400 de bilete pentru deplasarea din Serbia, însă preţul plătit pentru un tichet a fost de 23 de lei, dublu faţă de cele care se găsesc la stadion. Bilete-pariuri.ro, cel mai bun site de pariuri online și sportive din Romania.

1.300 de români şi-au cumpărat bilete mai scumpe faţă de cele de la stadion

Cei peste 1.300 de fani ai tricolorilor care vin la meciul Serbia – România vor sta în Peluza Nord, sector H, de pe stadionul “Partizan” din Belgrad. Marea majoritate a celor care şi-au cumpărat tichete vor veni din judeţele care se învecinează cu Serbia, dar şi din afara ţării. Aceştia din urmă îşi vor putea ridica biletele de la stadion, începând cu ora 18:45, ora locală, la intrarea destinată fanilor români.

Printre fanii tricolorilor se va număra şi Oana Cristina Popa, ambasadorul României în Serbia. “Mă bucur foarte mult că au venit, e prima dată când dau mâna cu jucătorii, cu antrenorul, cu preşedintele şi îi aşteptăm, le dorim succes, le ţinem pumnii şi o să fim acolo luni, să îi susţinem. Toată ambasada, români din Serbia… Avem un lot de 1.400 de bilete alocate, deci vom fi acolo. (n.r. întrebată daca s-a pregătit) Da, cu tricou, cu steag, avem de toate. Sârbii sunt primitori. Din câte am discutat cu ei, ei sunt prietenoşi faţă de noi şi faţă de echipa României, în general, şi nu cred că vom întâmpina probleme”, a declarat Oana Cristina Popa.

România are nevoie de un succes în partida cu Serbia, deoarece a remizat, 0-0, în partida inaugurală din Nations League împotriva Muntenegrului. Elevii lui Cosmin Contra au dominat jocului, însă nu au reuşit să deblocheze tabela de marcaj pe durata celor 90 de minute. Fanii gazdelor pregătesc o atmosferă incendiară la ora jocului, iar meciul se va disputa cu casa închisă. Serbia a câştigat primul meci din grupă, 1-0, împotriva Lituaniei, într-o partidă care a fost decisă de către Dusan Tadic, mijlocaşul celor de la Ajax Amsterdam. Cele două formaţii s-au întâlnit ultima dată în 2009, într-o partidă în care naţionala Serbiei a reuşit să se impună cu 5-0, într-un meci de tristă amintire pentru tricolori.

Lotul României pentru partida cu Serbia:

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 52/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 13/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 3/1), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 28/0), Mihai Bălașa (FCSB, 5/0), Alin Toșca (PAOK Salonic, 13/0), Nicușor Bancu (U Craiova 1948 Club Sportiv, 4/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege, 11/1), Tudor Băluță (FC Viitorul, 1/0), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (Krylia Sovetov, 4/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 36/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 6/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 23/8), Constantin Budescu (Al-Shabab, 12/5), Alexandru Maxim (Mainz, 30/2), Alexandru Mitriță (U Craiova 1948 Club Sportiv, 4/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 24/6), George Țucudean (CFR Cluj, 5/1), Denis Drăguș (FC Viitorul, 0/0)