Sport

Biletele la meciul Dinamo – Sporting din Liga Campionilor s-au epuizat în 20 de minute: ”Am fi umplut o sală de 10.000 de locuri”

10.02.2020 | 15:23
Biletele la meciul Dinamo  Sporting din Liga Campionilor sau epuizat in 20 de minute Am fi umplut o sala de 10000 de locuri
ADVERTISEMENT

Biletele la meciul Dinamo – Sporting Lisabona din manșa retur a barajului pentru optimile Ligii Campionilor s-au epuizat în doar 20 de minute.

Biletele la meciul Dinamo – Sporting din Liga Campionilor s-au epuizat în 20 de minute

Oficialii au anunțat că startul pentru achiziționarea biletelor la meciul Dinamo – Sporting din Liga Campionilor se va da luni, la ora 12:00, iar după doar 20 de minute toate tichetele se epuizaseră, astel că returul se va disputa cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

”Știam că va fi un interes uriaș vizavi de acest meci, așa că am decis să punem biletele în vânzare din timp. Totuși, ce s-a întâmplat ne-a surprins chiar și pe noi. În nici jumătate de oră nu mai era niciun bilet”, a afirmat un oficial dinamovist pentru prosport.ro.

”Așteptăm de peste 13 ani o sală polivalentă adecvată”

”Ne pare rău de miile de suporteri care ar fi dorit să vină la acest meci, dar nu vor putea avea acces în sală. Cu Sporting, am fi umplut o sală de 10.000 de locuri”, a mai spus sursa citată.

ADVERTISEMENT

”Sportul bucureștean așteaptă de peste 13 ani o sală polivalentă adecvată la cerințele actuale. Dacă vrem să creștem, să aducem competiții mari în Capitală, avem nevoie de acea sală de 10.000 de locuri de care se vorbește din 2007”, a încheiat oficialul dinamovist.

Dinamo, încurajată de 1.000 de fani la Lisabona

Sala Dinamo are o capacitate de 2.200 de locuri, însă nu pot fi distribuite mai mult de 90 la sută din bilete. În plus, campionii României au fost obligați să mai păstreze un sector pentru posibilii susținători ai echipei portugheze.

ADVERTISEMENT

În cazul în care fanii portughezi nu vor veni la București, biletele vor fi scoase la vânzare pentru suporterii dinamoviști cu o zi înainte de meci. Elevii lui Constantin Ștefan vor fi susținuți de aproximativ 1.000 de suporteri în deplasarea de la Lisabona.

Dinamo, eliminare dramatică anul trecut cu Sporting

Prima manșă a duelului dintre Dinamo și Sporting Lisabona se va disputa în capitala Portugaliei sâmbătă, 22 februarie, de la ora 18:30, în timp ce returul este programat la București duminică, 1 martie, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Pentru ”dulăi”, barajul însemnă o revedere cu Sporting Lisabona, echipa care i-a eliminat dramatic anul trecut în aceeași fază a competiției. După o înfrângere la un singur gol în manșa tur, Dinamo a pierdut și returul de acasă, scor 26-27, deși la pauză aveau un avans de patru goluri.

ADVERTISEMENT