Sport

Biletele la meciul FCSB – Dunajska Streda se vând ca pâinea caldă. Câte tichete s-au dat în prima oră

FCSB visează cu ochii deschiși la grupele Conference League, dar până atunci mai au de trecut returul cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar. Iar fanii au început deja să-și achiziționeze bilete.
05.08.2022 | 21:57
Biletele la meciul FCSB  Dunajska Streda se vand ca painea calda Cate tichete sau dat in prima ora
FCSB visează cu ochii deschiși la grupele Conference League, dar până atunci mai au de trecut returul cu Dunajska Streda, din turul 3 preliminar. Iar fanii au început deja să-și achiziționeze bilete. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României este mare favorită la calificarea în play-off, după succesul cu 1-0 din Slovacia, dar mai ales pentru că a arătat o calitate în plus pe teren.

FCSB a pus în vânzare bilete pentru returul cu Dunajska Streda

Tocmai prin prisma faptului că pleacă din poziție foarte bună, FCSB speră să aibă un stadion plin la returul cu Dunajska Streda, programat joi, 11 august, de la ora 20:30, și a pus în vânzare bilete online pentru jocul de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Prețurile tichetelor pentru această întâlnire sunt următoarele: Peluza Nord – 10 lei, Tribunele 1 și 2 (inelele 2 și 3) – 20 de lei, Tribuna 2 (inel 1) – 30 de lei, VIP 3 – 50 de lei, VIP 2 – 75 de lei și VIP 1 – 100 de lei.

Scandările cu tentă rasială a suporterilor ”roș-albaștri” a fost taxată de UEFA. Forul continental a transmis celor de la FCSB că trebuie să achite o amendă de 50.000 de euro și să închidă peluza, un meci.

ADVERTISEMENT

”Facem precizarea că DOAR peluza 2 a Arenei Naționale, care este ocupată în mod tradițional de membrii din Peluza Nord Steaua Oficial, va fi închisă publicului, în conformitate cu decizia Comisiei de Disciplină a UEFA!”, se arată într-un comunicat al vicecampioanei României.

MM Stoica le cere sprijinul fanilor

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat entuziasmat de faptul că doar în prima oră de la punerea în vânzare a biletelor online pentru returul cu Dunajska Streda s-au vândut peste 2.000 de tichete.

ADVERTISEMENT

”În mai puțin de o oră s-au achiziționat peste 2000 bilete online pentru returul cu Dunajska Streda. Asta înseamnă că steliștii au realizat că nu este deja tranșată calificarea, ceea ce este extrem de important pentru noi.

Nu vor fi Florinel Coman și Andrei Cordea, Risto Radunovic face eforturi să joace, deci este indubitabil faptul că avem nevoie de sprijin, așa cum am avut la meciul cu Saburtalo.

ADVERTISEMENT

Haideți să-i primiți pe Bogdan Rusu și David Miculescu cum doar suporterii celei mai iubite echipe din România știu! Haideți să mai obținem o calificare împreună! Dar până atunci, pumnii strânși la Mioveni!”, a scris MM Stoica, pe contul de Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT