Fotbal intern

Biletele la U Craiova II – FC U Craiova! Câte tichete va primi echipa lui Mititelu

01.11.2018 | 14:36
Biletele la U Craiova II  FC U Craiova Cate tichete va primi echipa lui Mititelu

Partida U Craiova II – FC U Craiova, din etapa cu numărul 11 din Liga 3, se va disputa vineri, 2 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Extensiv, iar formația patronată de Adrian Mititelu va primi 300 de bilete din partea clubului gazdă. Întâlnirea va fi televizată și transmisă pe canalele de YouTube și Facebook ale Universității Craiova, precum și pe site-ul www.ucv1948.ro.

”În toată comunicarea oficială dinaintea, din timpul și de după partidă vom folosi apelativul echipa oaspete pentru formația domnului Adrian Mititelu. Nu putem proceda altfel, având în vedere că această echipă apărută în 2017 nu are legătură nici măcar cu FC U Craiova, echipă aflată în faliment la ora actuală. Bazându-se exclusiv pe deja celebra continuitate prin patron, echipa oaspete folosește abuziv la acest moment denumirea clubului nostru, stema clubului nostru și imnul oficial al clubului nostru. Toate aceste elemente de identitate au aparținut și vor aparține pentru totdeauna Universității Craiova, adică orașului și suporterilor Științei din toată lumea”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul  ucv1948.ro.

Bilete de 2 lei la U Craiova II – FC U Craiova

Biletele pentru galeria echipei lui Adrian Mititelu la meciul U Craiova II – FC U Craiova costă doi lei și sunt în sectorul destinat oaspeților de la tribuna II. Oficialii U Craiova au anunțat că până la această oră nu au primit nicio solicitare oficială pentru tichete din partea clubului oaspete.

Jucătorii echipei FC U Craiova salută galeria după un meci jucat în 2017
Jucătorii echipei FC U Craiova salută galeria după un meci jucat în 2017

La acest meci vor avea acces exlusiv abonații U Craiova vor avea putea intra în stadion începând cu ora 12:00. Abonații de la peluzele nord și sud vor putea sta la peluza stadionului Extensiv, abonații de la tribunele I și II vor avea rezervată tribuna I, iar cei cu abonamente la oficială vor avea loc la tribuna 0.

Înaintea întânirii de vineri, U Craiova II se află pe poziția a zecea în clasamentul Seriei a treia din Liga 3, cu 15 puncte, în timp ce FC U Craiova ocupă locul șase, cu 17 puncte.