Fotbal intern

Biletele pentru FCSB – Universitatea Craiova s-au pus în vânzare! Cât costă să vezi meciul de pe Național Arena și câți spectatori vor fi

29.03.2019 | 14:25
Biletele pentru FCSB  Universitatea Craiova sau pus in vanzare Cat costa sa vezi meciul de pe National Arena si cati spectatori vor fi

Biletele pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova s-au pus în vânzare! Cele două formații se vor întâlni duminică, 31 martie, în etapa a 3-a a play off-ului, de la ora 20.30. Astfel, cei care doresc să vadă meciul care ar putea să decidă titlul în Liga 1 Betano, chiar de pe Național Arena, pot să meargă și la casele de tichete ale stadionului. Până astăzi, biletele puteau fi achiziționate strict online.

Biletele pentru FCSB – Universitatea Craiova s-au pus în vânzare!

De remarcat că la precedenta întâlnire între cele două formații, meci disputat, de asemenea, pe Național Arena, la stadion au asistat în jur de 20.000 de spectatori. De data aceasta, organizatorii speră să depășească cifra la meciul de duminică, unul cu implicații uriașe în lupta pentru titlu. Cel mai ieftin tichet care îți permite accesul în arenă este 10 lei. Cine plătește acești bani trebuie să știe că va sta la peluză.

Pentru tribuna a doua, inel periferic 1, prețul unui tichet este de 40 de lei, în timp ce pentru inelul central trebuie să se plătească cu 20 de lei în plus. Accesul la VIP 3 este 50 de lei, pentru VIP 2, 75 de lei, în timp ce cel mai scump bilet, cel de la VIP 1 este 100 de lei. Biletele se vând chiar și în ziua meciului până la ora de debut a partidei. Vineri și sâmbătă, casele de tichete se închid la ora 19.00.

Biletele pentru FCSB - Universitatea Craiova s-au pus în vânzare! Ioan Hora saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre FCSB si Unversitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 24 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Galeria Craiovei în meciul FCSB – Universitatea Craiova

FCSB – Universitatea Craiova, derby pentru play off

După două etape din play off, Universitatea Craiova se află pe locul 2. Oltenii au acumulat 29 de puncte și au reușit să salte o poziție chiar peste adversara directă de pe Național Arena. De altfel, pentru prima oară, conducerea Craiovei a anunțat că vrea ca echipa să intre în lupta pentru titlu. Ca să termine pe primul loc, oltenii sunt nevoiți să o depășească și pe CFR Cluj. Trupa lui Dan Petrescu e prima în clasament cu 33 de puncte.

Până în acest moment, 5000 de suporteri ai Craiovei și-au anunțat prezența în tribunele Arenei Naţionale. În primele ore de când s-au pus în vânzare tichetele, peste 1500  de bilete au fost achiziționare de fanii Universității.

  • 2 și 3 sunt locurile ocupate de FCSB și Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1 Betano

 

Tags: