ADVERTISEMENT
Sporturi

Biletele pentru România – Rusia din Fed Cup au fost puse în vânzare. 75 de lei este cel mai ieftin tichet

Autori: Adrian Baciu, Ionut Neamţu | 31.10.2019 | 17:00
Biletele pentru România - Rusia din Fed Cup au fost puse în vânzare. 75 de lei este cel mai ieftin tichet
Biletele pentru întâlnirea România - Rusia, din Grupa Mondială a Fed Cup, sunt deja puse în vânzare. Sursa foto: cjsport.ro

În perioada 7-8 februarie 2020, naționala de Fed Cup a României va întâlni reprezentativa Rusiei, în Grupa Mondială principală. Începând de joi, 31 octombrie, s-au pus în vânzare biletele pentru meciul care se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT

Biletele pentru România – Rusia din Fed Cup au fost puse în vânzare. 75 de lei este cel mai ieftin tichet

Federația Romana de Tenis a anunțat, joi, că biletele pentru disputa România – Rusia din Grupa Mondială de Fed Cup sunt deja puse la vânzare pe site-ul www.bilete.ro. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 75 și 130 de lei. Cei care preferă Inelulul 1 al Sălii Polivalente trebuie să scoată din buzunar 130 de lei, în timp ce un bilet la cel de-al treilea inel costă 75 de lei. Fanii au și varianta medie, a inelului intermediar, unde prețul se ridică la 95 de lei.

Conform sursei citate, copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit în sala din Cluj Napoca, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc și care posedă un bilet valabil.

ADVERTISEMENT

Dacă trece de Rusia, România se va bate cu alte 11 echipe pentru trofeu

Partida România – Rusia se va juca după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de vineri (7 februarie), urmând ca sâmbătă (8 februarie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu.

Orele de începere ale partidelor pentru fiecare dintre cele două zile vor fi anunțate ulterior. Echipa care câștigă această întâlnire se va număra printre cele 12 naționale care își vor disputa titlul de campioană, turneul final urmând a avea loc în perioada 14-19 aprilie 2020, la Budapesta.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Florin Segărceanu după tragerea la sorți: ”Cel mai important este ca Simona să joace”

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, a spus, după tragerea la sorți, că Rusia este o echipă foarte puternică, având în vedere cele 11 jucătoare prezente în top 100 WTA, dar publicul de la Cluj și prezența Simonei Halep în echipă ar putea înclina balanța pentru “tricolore”.

Cel mai important pentru noi, după această tragere la sorți, este că jucăm acasă, cel mai probabil la Cluj-Napoca, acolo unde avem de partea noastră publicul, iar atmosfera este incredibilă. Pentru a ne crește șansele este foarte important ca Simona să evolueze pentru România. Avem o echipă foarte experimentată, cu jucătoare valoroase care au fost în Top 100 sau sunt foarte aproape de aceste poziții, dar Rusia este o adversară foarte puternică, cu multe jucătoare tinere și valoroase, cu 11 reprezentante în Top 100 la simplu, cu jucătoare de dublu de asemenea în top“, a declarat Florin Segărceanu în august 2019.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!