Sport

Biletul anului la pariuri s-a jucat în Adjud: bani de un apartament cu miză 2 lei! Decis de Ronaldo, după goluri în prelungiri și mingi de meci salvate

Un parior din Adjud s-a dovedit extrem de răbdător, dar și foarte inspirat. Cu acest bilet a dat o lovitură de proporții. Aproape 50.000 de euro, cu doar doi lei investiți.
24.10.2021 | 11:41
Biletul anului la pariuri sa jucat in Adjud bani de un apartament cu miza 2 lei Decis de Ronaldo dupa goluri in prelungiri si mingi de meci salvate
Cristiano Ronaldo a fost omul decisiv pentru pariorul din Adjud, dar au fost multe momente incredibile pentru biletul jucat la Superbet. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 26 de meciuri au fost alese pe biletul “mamut” jucat la o agenție Superbet din Adjud. Primele dintre ele au fost programate pe 9 octombrie, în vreme ce super câștigul a fost consfințit abia 11 zile mai târziu.

Pariorul inspirat a știut să profite de mega bonusurile pe care le oferă Superbet și a dat lovitura. Dacă îți faci cont pe Superbet, variantele sunt nelimitate. Poți consulta aici oferta și bonusurile.

ADVERTISEMENT

Biletul anului la pariuri s-a jucat la Adjud. 26 de evenimente, întinse pe parcursul a 11 zile. Primele emoții la Scoția – Israel, cu gol în minutul 90+4

Biletul anului la pariuri sportive a început cu meciuri din Preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, zona Europa. Bosnia și Herțegovina a obținut o victorie clară în Kazahstan, dar la Scoția – Israel, pronostic 1, totul putea fi pierdut. Era doar al doilea meci din seria de 26, iar victoria gazdelor a fost adusă în minutul 90+4 de reușita lui Scott McTominay.

Biletul anului la pariuri s-a jucat la Adjud

Au fost mai puține emoții cu pronosticul Finlanda – Ucraina X2&2-5 goluri. Oaspeții s-au impus cu 2-1. Nici cu Suedia nu au fost probleme, victorie clară, 3-0, cu reprezentativa Kosovo.

ADVERTISEMENT

Tot în preliminarii, Austria și-a făcut treaba în Insulele Feroe, pentru cota 2&0-4 goluri. 2-0 victorie Austria. Elveția – Irlanda de Nord a fost 2-0, iar Danemarca a fost în grafic în Moldova pentru pronosticul 2&2-5 goluri. Victorie 4-0. Au fost mai multe emoții la Luxemburg – Serbia 2 solist, dar oaspeții au câștigat 1-0, gol marcat în minutul 68.

Biletul anului la pariuri ar fi putut fi pierdut în California. Schwartzmann a salvat mingi de meci și apoi a câștigat 7-5 în decisiv la Indian Wells

Pe seară, emoțiile s-au mutat în California, deși cele două meciuri de la Indian Wells, cote 1,30, păreau ușor de bifat. Opelka a câștigat ușor, în două seturi, dar Schwartzmann s-a chinuit enorm! Ba chiar a salvat două mingi de meci în fața lui Cressy și s-a impus cu 7-5 în decisiv.

ADVERTISEMENT

Pe 10 octombrie s-a bifat cea mai mare cotă de pe bilet, la Spania – Franța 2&0-4 goluri, în finala Ligii Națiunilor. Franța s-a impus cu 2-1, după un gol al lui Mbappe, minutul 80, la care ibericii au cerut ofsaid. Pe 11 octombrie, Norvegia se impunea cu 2-0 în Muntenegru și biletul mergea mai departe.

Țara Galilor a obținut victoria la limită în Estonia, scor 1-0, pentru o cotă de 1,60. Iar Germania și-a făcut treaba în Macedonia de Nord, victorie cu 4-0. Perfect pentru cota 2&2-6 goluri. Nici Cehia nu a avut emoții în Belarus, scor 2-0. Nu a lipsit nici partida România – Albania de pe bilet, jucată cu 1 solist. Golul lui Mitriță și ratările albanezilor au rezolvat și această cotă.

ADVERTISEMENT

Biletul anului la pariuri, al treilea moment nebun! Turcia a întors scorul în Letonia cu un gol marcat din penalty, în minutul 90+9!

Al treilea moment nebun de pe acest bilet a fost la Letonia – Turcia, o cotă de 1,40 bifată absolut incredibil. Gazdele au deschis scorul în minutul 70, dar Turcia a egalat șase minute mai târziu. Și a obținut victoria în minutul 90+9, prin Burak Yilmaz, care a transformat o lovitură de pedeapsă.

PSG – Angers 1&2-6 goluri a fost un alt meci cu mari emoții. Parizienii s-au impus cu 2-1, după ce Mbappe a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 87! A fost destul de greu și la Manchester City – Burnley, unde s-a mizat pe 1&2-6 goluri. 2-0 pentru echipa lui Guardiola, scor decis în minutul 70, de Kevin De Bruyne.

Pariorul din Adjud a avut ceva ajutor și de la Marcel Bîrsan, după ce deciziile acestuia au asigurat o victorie pentru FCSB cu CS Mioveni, scor 3-0. Și de la partida de la Buzău s-a mers direct în Champions League, câteva zile mai târziu. City s-a distrat la Brugge, 5-1, iar Inter și-a făcut treaba cu mici emoții pentru cota 1&2-5 goluri la meciul cu Sheriff. A fost 3-1 pentru italieni.

PSF2 la Shakhtar – Real Madrid s-a bifat fără emoții, 5-0 victorie a “galacticilor”, care au condus încă de la pauză. Au fost emoții la PSG – Leipzig, pentru că oaspeții au avut 2-1. Dar “dubla” lui Messi a rezolvat și acest meci. Nu a mai contat că Mbappe a ratat penalty de data asta. Bine că l-a dat cu Angers! Nu au fost emoții l-a Benfica – Bayern 2&2-6 goluri. 4-0 pentru bavarezi.

Biletul anului la pariuri: decis de Cristiano Ronaldo, chiar pe “Teatrul Viselor”. United a întors-o pe Atalanta de la 0-2! Punctele la Manchester, banii la Adjud

Și tot acest bilet, jucat senzațional, părea că se ruinează tocmai pe “Teatrul Viselor”, la Manchester. S-a jucat 1&2-6 goluri, iar Atalanta intra cu 2-0 la pauză. Egalarea a venit în minutul 75, după golurile marcate de Rashford și Maguire. Și cine putea să rezolve totul, dacă nu chiar “regele” de pe Old Trafford. Cristiano Ronaldo a adus victoria lui United cu un gol marcat în minutul 81. A păstrat cele trei puncte la Manchester și a trimis aproape 50.000 de euro la Adjud!

Și pentru că acest bilet este unul de poveste, trebuie neapărat să vorbim și despre bonusurile Superbet. Din cei 237.752 de lei câștigați, 142.651 au venit ca bonus oferit de Superbet!! 150 la sută!!

Nu e timp de pierdut după ce vezi un asemenea bilet. Îți poți face cont pe Superbet pentru a profita de cele mai tari bonusuri. La mijlocul acestei săptămâni ai suficiente meciuri de unde poți alege.

ADVERTISEMENT