Sport

Biletul care scrie istorie în lumea pariurilor s-a jucat în România! Peste 37.000 de euro, câștigați cu doar 50 de lei

Un român poate concura pentru titlul de cel mai inspirat parior din lume. A ales 16 evenimente pe un bilet pe care a riscat o miză de 50 de lei. Și a fost răsplătit fabulos: câștig de 187.834 lei.
15.02.2022 | 19:23
Biletul care scrie istorie in lumea pariurilor sa jucat in Romania Peste 37000 de euro castigati cu doar 50 de lei
Biletul care scrie istorie în lumea pariurilor s-a jucat în România! Peste 37.000 de euro, câștigați cu doar 50 de lei
ADVERTISEMENT

Superbonusul a contribuit enorm la câștigul încasat de pariorul inspirat, care a jucat acest bilet online. 66.650 i-au intrat în plus în cont, doar din superbonus, adică nu mai puțin de 55 la sută din câștigul inițial.

Cum a reușit un parior să dea lovitura cu doar 50 de lei! A câștigat o adevărată avere după ce a ales pronostic corect la 16 evenimente

Dacă vrei să dai lovitura cu un bilet big win, bonusurile oferite de Superbet pot ajuta enorm. Consultă lista completă de bonusuri Superbet și ține cont de ele atunci când îți gândești biletul.

ADVERTISEMENT

Primul meci a fost din Liga 1 și s-a bifat la limită cu verde. Minimum două goluri la partida Chindia – FC Argeș, încheiată 1-1. Tot din Liga 1, CS Mioveni – Farul, cu același pronostic, s-a terminat cu același scor. Mai puține emoții, pentru că ambele au marcat încă din prima repriză.

Nici partida din Grecia, dintre Olympiacos și Panetolikos, nu a adus prea mari griji. S-a jucat 1 solist, iar gazdele s-au impus clar, scor 3-1. Csakvari – Paksi, în Cupa Ungariei, s-a terminat 2 solist, așa cum anticipase pariorul român.

ADVERTISEMENT

FCSB a marcat repede în partida cu Academica Clinceni și a asigurat o excelentă cotă de 2,00 pe super biletul jucat online

O cotă de 2,00 a fost prinsă la Academica Clinceni – FCSB, cu minimum două goluri în prima repriză. A fost 0-2 încă din minutul 19, deci nu au fost emoții. La Ajax – Vitesse s-a jucat 1/1 și 2+. Gazdele s-au impus cu 5-0, după ce au condus la pauză cu 2-0.

Tot în Cupa Olandei s-a jucat 2 solist la Waalwijk – AZ Alkmaar, iar oaspeții s-au impus categoric, scor 4-0. Ba chiar aveau 3-0 încă de la pauză. În Cupa Ungariei, Ferencvaros a trecut de Vasas, scor 2-0, în deplasare. S-a jucat 2 solist.

ADVERTISEMENT

Norwich – Crystal Palace, din Premier League, a fost înverzit cu cota 2+. A fost 1-1, exact cele două goluri de care a fost nevoie. Oaspeții au egalat în minutul 60. Iar Manchester City, deși nu a impresionat cu Brentford, a făcut suficient pentru a bifa verde cota 1/1 și 2+. 2-0 pentru “cetățeni”, cu deschidere de scor în minutul 40.

Betis Sevilla i-a asigurat cea mai mare cotă de pe bilet, 2,70, după ce a întors scorul pe terenul lui Rayo, în Cupa Spaniei

Tottenham – Southampton, jucat 3+, s-a bifat fără griji. “Sfinții” au dat lovitura și s-au impus în deplasare, scor 3-2. Și Rangers – Hibernian a fost bifat destul de ușor, pe 1 solist, după ce echipa lui Ianis Hagi s-a impus cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Ceva mai greu a fost bifat Aberdeen – Celtic 2 solist, deși oaspeții au avut 2-0 la pauză. Aberdeen a egalat în repriza secundă, dar Celtic a marcat imediat după și s-a terminat 3-2 pentru “verzi”. Cea mai mare cotă de pe bilet, 2,70, a venit la partida Rayo – Betis, unde s-a jucat 2 solist. Formația din Sevilla s-a impus 2-1, după ce a fost condusă.

Cotă 2,40 bifată foarte ușor în AC Milan – Lazio, iar Nice și-a făcut treaba pe propriul teren, cu Marseille

O altă cotă mare a fost bifată la AC Milan – Lazio, 2,40 pentru 1 și 2+. “Diavolii” s-au impus cu 4-0, astfel că s-a înverzit foarte ușor această cotă. În fine, Nice – Marseille 1X s-a bifat fără emoții. Gazdele s-au impus cu 4-1.

Toate marile campionate sunt în plină desfășurare, iar pariorii au foarte multe variante pentru a alege un bilet câștigător. În plus, Superbet vine în ajutor cu o listă impresionantă de bonusuri.

ADVERTISEMENT