Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Biletul de cotă 1.300, propus de Super Gigi, cel mai tare specialist în pariuri. Cum poți câștiga bani gratis

Super Gigi, cel mai tare specialist în pariuri, propune un bilet cu o cotă de 1300 la FANATIK SUPERLIGA. Cum poţi câştiga bani gratis.
03.02.2023 | 15:43
Biletul de cota 1300 propus de Super Gigi cel mai tare specialist in pariuri Cum poti castiga bani gratis
Biletul de cotă 1.300, propus de Super Gigi, cel mai tare specialist în pariuri. Cum poți câștiga bani gratis
ADVERTISEMENT

Începe o nouă etapă în SuperLiga, iar Gigi Stancu, unul dintre cei mai tari specialişti din pariuri, propune un bilet cu o cotă de 1300 cu meciurile etapei din campionat.

Biletul de cotă 1.300, propus de Super Gigi, cel mai tare specialist în pariuri

La emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Super Gigi a dat cele opt ponturi pentru meciurile etapei cu numărul 24 din SuperLiga:

ADVERTISEMENT

“Avem opt meciuri. Este un bilet pe care l-am pregătit ieri, toate meciurile din SuperLiga din această etapă. Biletul poate fi copiat în SuperSocial. Avem Chindia – UTA Arad, eu am mers pe X aici. Cred că va fi un meci echilibrat, ambele echipe sunt jos. Dar putem varia, mai ales că e cotă mare. Putem pune un PSF X. 

Văd şi un meci dur, cred că vor fi cartonaşe galbene, ar putea fi minimum 4-5 cartonaşe galbene. Avem Craiova – U Cluj. Eu am mers 1 solist la acest meci, cotă 2,40. La cotele mari poţi să joci şi dublă. Acest 2,40 îşi permite şi 1X.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI 

“La CFR Cluj – FCSB, merg pe egal. Am avut o tentaţie să merg pe 1X”

Sâmbătă avem Hermannstadt – FC Argeş. Sibienii au avut meciuri foarte grele, le-a pierdut pe ambele. Eu cred că va câştiga. Merg pe 1 solist. Sunt voci care spun că s-a dezumflat şi Sibiul, dar nu cred. Au avut două meciuri foarte grele. La Argeş lucrurile nu stau bine.

La Rapid – Voluntari, 1 solist. Joacă în Giuleşti, nu trebuie alte argumente. Mioveni – Sepsi 2, la o cotă de 1,95. A mai scăzut cota. Aşa, CFR Cluj – FCSB, merg pe egal. Am avut o tentaţie să merg pe 1X, nu cred că FCSB va câştiga la Cluj, CFR este o echipă foarte puternică.

ADVERTISEMENT

“Cota totală este 1300. La 10 lei investiţi, iei 13.000 de lei”

Merg egal pentru că şi FCSB stă bine, cotă 3,20. Este o cotă bună, X-ul este bine răsplătit. Botoşani – Petrolul, îmi place echipa cu Stoican, merg pe Botoşani, 1 solist la 2,40 cotă. La Farul – Craiova, un meci nebun în tur, eu merg pe egal aici.

Văd goluri puţine, mai închis. Merg pe X, la cota 3,25. Cota totală este 1300. La 10 lei, iei 13.000 de lei”, sunt ponturile lui Super Gigi.

ADVERTISEMENT

Biletul propus de Super Gigi

  • Chindia – UTA Arad: pronostic X, cota 3,00
  • FC U Craiova – U Cluj: pronostic 1, cotă 2,40
  • Hermannstadt – Argeş: pronostic 1, cotă 1,95
  • Rapid – Voluntari: pronostic 1, cotă 1,90
  • CS Mioveni – Sepsi: pronostic 2, cotă 1,95
  • CFR Cluj – FCSB: pronostic X, cotă 3,20
  • Botoşani – Petrolul: pronostic 1, cotă 2,40
  • Farul – Universitatea Craiova: pronosti X, cotă 3,25

Cotă totală: 1298,37

Suporterii care au aplicaţia Superbet pot juca şi fără să investească o sumă de bani. Cu ajutorul Super Duelului, pariorii pot miza pe jucătorii care marchează cel mai mult în weekend şi dacă sunt inspiraţi, câştigă o parte din potul de 45.000 de lei.

ADVERTISEMENT