Sport

Bilet de Liga Campionilor jucat la Focșani. Un parior a ales opt cote mari și a făcut profit de 11.000 de euro!

Un parior din Focșani a dat lovitura la pariuri cu opt meciuri alese excelent. A pus 27 de lei, a luat o sumă uriașă.
07.11.2021 | 14:46
Bilet de Liga Campionilor jucat la Focsani Un parior a ales opt cote mari si a facut profit de 11000 de euro
Un parior din Focșani a dat lovitura la pariuri, cu un câștig de poveste. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liga Campionilor este competiția de la care toți pariorii vor să obțină profit. Iar un jucător din Focșani s-a ridicat la nivelul celei mai prestigioase competiții din fotbalul pentru cluburi. Asta după ce zilele trecute am avut un super câștig la Craiova.

A luat la rând toate cele opt meciuri disputate miercuri în Champions League și a ales cote generoase pentru fiecare. Pentru asta, Superbet i-a oferit un bonus pe măsura curajului: 2613,81 de lei. Superbet oferă cele mai multe bonusuri, consultă aici lista completă și poți profita.

ADVERTISEMENT

A ales cote mari la toate cele opt meciuri jucate miercuri în Liga Campionilor. Toate alegerile sale au fost perfecte

Iar câștigul total a fost unul absolut fabulos: 54.890,08 lei. Adică aproximativ 11.000 de euro. Cu o investiție bine gândită, de doar 27 de lei. Hai să vedem ce selecții au fost alese la Focșani pentru marile stadioane ale Europei.

Mergem întâi în Spania, unde Real Madrid s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Shakhtar Donetk. Scorul final a fost stabilit de Benzema, în minutul 61. Perfect pentru cota GG3+, la 2,55, aleasă pe bilet.

ADVERTISEMENT

Tot de la 19:45 a început și partida AC Milan – Porto. Din nou foarte inspirat, pariorul inspirat a profitat de cota super-extra. A avut 3,75 pentru X. Și s-a terminat 1-1, scor final stabilit tot în minutul 61.

Cele mai mari emoții au fost pentru “X” la RB Leipzig – PSG. Nemții au egalat din penalty, în minutul 90+2

La Lisabona, în Sporting – Beșiktaș, s-a mers pe un combo îndrăzneț, Portughezii să câștige și să marcheze în ambele reprize. Portughezii au avut 3-0 la pauză, dar și-au păstrat ceva din apetitul ofensiv și pentru partea a doua. Scorul final, 4-0, a fost stabilit în minutul 56.

ADVERTISEMENT

Ne mutăm la Manchester, pentru confruntarea dintre City și Club Brugge, unde s-a mers pe GG. Cotă rezolvată încă din minutul 17, după autogolul lui Stones, de 1-1. City s-a impus în cele din urmă, scor 4-1.

Mergem apoi în Germania, la Leipzig, pentru o nouă cotă foarte mare. 3,75 pentru X la meciul dintre RB Leipzig și PSG. Aici chiar au fost emoții. Gazdele au egalat în minutul 2 al prelungirilor, după reușita lui Szoboszlai, din penalty.

ADVERTISEMENT

Ajax Amsterdam a întors rezultatul după pauză și a asigurat o altă cotă importantă jucată pe biletul din Focșani

La Liverpool – Atletico Madrid, în schimb, nu au fost deloc emoții. “Cormoranii” au făcut repede 2-0, scor înregistrat și la final, și au jucat cu un om în plus încă din prima repriză. Super cota 1 solist a venit la 1,75.

În fine, la Borussia Dortmund – Ajax s-a mers tot pe un combo inspirat. X2&3+. Cu om în plus, olandezii au revenit de la 0-1 la pauză. Au marcat în minutele 72, 83 și 90+3.

Este o perioadă cu foarte multe meciuri, deci nu mai aștepta. Fă-ți cont pe Superbet și poți profita de numeroasele bonusuri. Poți consulta aici lista completă.

 

ADVERTISEMENT