Sport

Biletul de weekend: profit de 100.000 de euro, cu doar 33 de lei investiți!

Cu 20 de meciuri din oferta de sfârșit de săptămână, atacăm marele jackpot! Noi am plasat deja biletul. Joacă-l repede, că scad cotele!
17.09.2021 | 14:25
Biletul de weekend profit de 100000 de euro cu doar 33 de lei investiti
Câștigăm 100.000 de euro cu 33 de lei!
ADVERTISEMENT

Ieri, am fost inspirați și am prins  cote mari la Roma – TSKA Sofia, dar mai ales la Slovan-Copenhaga. Am ratat de puțin biletul câștigător, din cauza a două meciuri de +3 (Rapid Viena – Genk 0-1, si Brondby – Sparta Praga 0-0). Astăzi vă facem o nouă recomandare curajoasă.

Plasează biletul de 100.000 de euro! Noi l-am jucat deja la Superbet, casă de pariuri care vine și cu o ofertă spectaculoasă în această lună. 

ADVERTISEMENT

Biletul de weekend, denumit astfel pentru că am selectat 20 de meciuri din oferta bogată a acestui sfârșit de săptămâna, nu ne împiedică să visăm cu ochii deschiși: vrem să punem mâna pe marele jackpot de 100.000 de euro (500.000 de lei), cu o miză accesibilă oricui, 33 de lei!

Cum sunt repartizate meciurile pe cele 3 zile?

În deschiderea tichetului am ales trei meciuri de azi. Două din 2Bundesliga, acolo unde Schalke 04, respectiv Nurnberg au șanse minime să se împiedice pe teren propriu și o “delicatesă” din Danemarca 2, Lyngby – Koge 3+, cu gazdele obișuite să termine toate meciurile la un scor de hochei.

ADVERTISEMENT

Biletul are în componență 10 meciuri de sâmbătă și 7 de duminică, iar în alegerea partidelor am ținut cont de favoritele certe din rândul echipelor top class, de echipele care marchează regulat, etapă de etapă, și de formațiile care traversează o formă de moment deosebită.

Mizăm în forță pe echipele mari: Manchester City, Bayern, Inter și PSG!

Nu putem omite de pe bilet, probabil cele mai bune echipe ale momentului, Manchester City și Bayern Munchen. Cu o medie de 5 goluri pe teren propriu în ultimele jocuri, “cetățenii” au o întâlnire relativ lejeră, acasă cu Southampton și sunt șanse mari să le facă viața un iad, sfinților. City marchează în ambele reprize, pentru 1.57, e cotă..de cotă!

ADVERTISEMENT

Bayern nu iartă pe nimeni, indiferent de adversar. Nemții au dat impresia că s-au menajat un pic împotriva Barcelonei, pentru un 3-0 de control pe Camp Nou, fără prea multă transpirație. Pe Alianz Arena vine Bochum, o echipă curajoasă în acest start de sezon. Ne așteptăm la o goleada, un scor de tenis nefiind exclus. Noi am mizat pe un gol în prima repriză, două în a doua, pentru un elegant 1.52.

Inter nu are cum să piardă acasă cu Bologna, iar PSG dă peste un adversar în revenire de formă. “Parisul vesel”, cu Neymar, Messi și Mbappe, a fost destul de trist la Brugges, și a reușit să arunce la coș multe bilete frumoase la mijlocul acestei săptămâni. Gazdele sunt în presiune, Lyon joacă fără complexe, iar un 3+, pentru un 1.45 merită luat repede, pâna la ora meciului cota urmând să scadă vertiginos pentru acest pariu.

ADVERTISEMENT

Meciurile cu goluri: belgienii fac spectacol etapă de etapă!

Conform statisticilor din acest început de sezon, sunt unele campionate extem de rodnice la goluri. Belgia în primul rând, liga 1 și liga 2, Germania cu cele două mașini de marcat, Dortmund și Leverkusen.  Lazio- Cagliari la italieni și Austria Viena – Altach, sunt jocurile de goluri atent selecționate pentru biletul nostru.

Echipele în formă ale momentului: Galata, Fulham și semi-surprizele din “Germaniile 2 și 3”!

În completarea biletului de 100.000 de euro, am ales 4 selecții ținând cont de ceea ce au arătat echipele respective în ultimele partide. Galata lui Fatih Terim poate marca lejer două goluri cu Alanyaspor, formație care a încasat 9 goluri în ultimele 3 etape. Fulham este liderul din Championship și principala favorită la revenirea în Premier League. După 4-1 la Birmingham, la mijlocul săptămânii, londonezii au toate atuurile să marcheze minim de două ori pe teren propriu.

Werder Bremen și HSV Hamburg este la prima vedere derby în 2Bundesliga, dar gazdele, aflate într-o serie de rezultate utile spectaculoase, au atuurile necesare să nu piardă împotriva titraților adversari, într-un meci în care să se marcheze peste 2 goluri. (1x+2). La fel în Germania 3, liderul surprinzător, dar autoritar, Magdeburg, întâlnește lanterna Wurzbuger Kickers, iar gazdele marchează două goluri, cotă 1.7, este o opțiune foarte tentantă. 

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Cu 20 de meciuri atacăm așadar marele jackpot de 100.000 de euro, pentru o miză de doar 33 de lei.  Biletul a fost deja plasat la Superbet, casă de pariuri care are și o ofertă specială!

Pentru a evita plata unui impozit mai mare în cazul unui câștig, am jucat biletul de 8 ori cu 4 lei, și o dată cu 5 lei, pentru un câștig care depășește 100.000 de euro! Hai pe Superbet să dăm lovitura împreună!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

 

ADVERTISEMENT