Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 13 martie 2021. Real Madrid și Manchester City ne aduc aproape 300 de lei

12.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 13 martie 2021 Real Madrid si Manchester City ne aduc aproape 300 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de sâmbătă, 13 martie 2021 ne poate aduce un câștig de aproape 300 de lei graţie unei cote totale de 2,89 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe succesele a două dintre echipe care luptă pentru titlu în Spania, respectiv Anglia.

În meciul din LaLiga este angrenată campioana en-titre. Real Madrid primește vizita lui Elche în etapa cu numărul 27. Jocul de pe Alfredo di Stefano Stadium e programat să înceapă la ora 17:15.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare este cea din Premier League. La ora 22:00, Manchester City se deplasează pe Craven Cottage pentru jocul cu Fulham. Cele două echipe sunt adversare în runda cu numărul 28.

Real Madrid conduce la pauză ne aduce o cotă de 1,60 pe biletul zilei din 13 martie

Pentru Real Madrid, meciul cu Elche reprezintă ultimul test înaintea returului cu Atalanta din optimile UEFA Champions League. În tur, „galacticii” s-au impus cu 1-0 și sunt favoriți la calificarea în sferturi. Egala liderului Atletico Madrid în etapa precedentă, campioana Spaniei are șanse mici să își apere trofeul în acest sezon. Pe locul 3, cu 54 de puncte, echipa lui Zidane e la opt lungimi în spatele liderului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Elche supraviețuiește cu greu deasupra liniei roșii a clasamentului. Oaspeții madrilenilor sunt pe locul 17, la două puncte peste Eibar. Deși avea două eșecuri consecutive, Elche a reușit să producă surpriza în etapa trecută, atunci când s-a impus pe teren propriu, scor 2-1, cu Sevilla. Pentru acest meci alegem pronosticul „Real Madrid 1 solist la pauză”, care la Get’s Bet are o cotă de 1,60.

Ploaie de goluri în Fulham – Manchester City vine cu o cotă de 1,80

Manchester City vrea să își ia revanșa în fața fanilor după derby-ul pierdut weekendul trecut în fața lui Manchester United. „Diavolii roșii” s-au impus atunci cu scorul de 2-0. Cu toate acestea, „cetățenii” au un avans liniștitor în fața trupei pregătite de Solskjaer 12 puncte. După acest joc, Man City va primi vizita lui Gladbach în returul din optimile Ligii Campionilor, după 2-0 în primă manșă.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Fulham se află la retrogradare. E pe locul 18, cu 26 de puncte, la fel ca Brighton, prima formație aflată deasupra zonei nisipurilor mișcătoare. Gazdele au ascendent moral după victoria de răsunet obținută în etapa precedentă, atunci când au reușit performanța de a câștiga pe Anfield Road, scor 1-0, cu Liverpool. „Peste 2,5 goluri” este pronosticul care la Get’s Bet ne aduce o cotă de 1,80.

289 de lei produși pe biletul zilei de 13 martie

În concluzie, două victorii ne sunt suficiente pentru un câştig de 289 de lei. Victoria la pauză a lui Real Madrid cu Elche, este cotată de Get’s Bet cu 1,60, în timp ce peste 2,5 goluri la Fulham – Manchester City e cotat cu 1,80.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT