Sport

Biletul la pariuri, sâmbătă, 9 aprilie. Câștigă 300 de lei cu ajutorul meciurilor din Liga 1

Biletul zilei de sâmbătă, 9 aprilie 2022, poate aduce un câștig de 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1.
08.04.2022 | 23:30
Biletul la pariuri sambata 9 aprilie Castiga 300 de lei cu ajutorul meciurilor din Liga 1
Modestas Vorobjovas, Filip Dangubic, Alexandru Ionita, Rares Andrei Ilie si Marko Vukcevic in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si UTA Arad, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 29 ianuarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 9 aprilie, vom paria pe două meciuri foarte tari din Liga 1, de la care așteptăm goluri pe bandă rulantă. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,22 la Superbet și așteptăm un profit deloc de neglijat.

Deschidem biletul de sâmbătă la pariuri cu partida UTA Arad – Rapid București, care va lua startul la ora 20:30. Ambele echipe au ca obiectiv clasarea pe primele două poziții din play-out, motiv în plus pentru ca stadionul Francisc von Neuman să să umple la acest meci de tradiție.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de pe biletul zilei la pariuri le pune față în față pe FC Argeș și pe Farul Constanța. Duelul va avea loc în Trivale, începând cu ora 17:30. Cele două formații sunt singurele echipe fără victorie în play-off-ul Ligii 1.

Cotă de 2,30 de la UTA Arad – Rapid pentru biletul zilei

Rapid are ascendent moral înaintea meciului de la Arad. Nou-promovata a câștigat fără drept de apel primul meci oficial jucat pe noul stadion Giulești. Echipa lui Adrian Mutu a învins-o la scor de neprezentare pe FC Botoșani și e pe primul loc în play-out, cu 29 de puncte, la fel ca moldovenii. În acest sezon, alb-vișiniii nu au reușit să câștige niciodată contra „Bătrânei Doamne”. A fost 2-2 la Arad și 1-1 la București.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, echipa lui Ionuț Badea a făcut și ea scor în etapa precedentă. UTA a avut însă un meci mult mai ușor, cu Gaz Metan Mediaș, care s-a terminat cu rezultatul de 4-0. Cu o victorie împotriva Rapidului, arădenii le pot egala pe primele două clasate din play-out. UTA are 26 de puncte, cu trei mai puține decât Rapid și Botoșani. La acest meci vom miza pe varianta „ambele marchează”, care are la Superbet o cotă de 2,30.

Un gol al Farului la Pitești aduce o cotă de 1,40

FC Argeș și Farul Constanța sunt în căutarea primei victorii din actualul play-off al Ligii 1. Gazdele au trei eșecuri la rând, cu U Craiova (0-3), FCSB (2-3) și CFR Cluj (0-2), în timp ce echipa lui Hagi a pierdut cu FCSB (0-2) și FC Voluntari (0-1) și a remizat cu CFR Cluj (0-0).

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului direct, piteștenii sunt pe ultimul loc din play-off, cu 24 de puncte, unul mai puțin decât „marinarii”, care ocupă poziția a cincea. Constănțenii au o serie de patru meciuri la rând fără victorie, dintre care trei înfrângeri și o remiză. În sezonul regulat, echipa lui Prepeliță a câștigat de fiecare dată, 2-1 la Pitești și 1-0 la Ovidiu. Pentru acest joc vom alege pronosticul „oaspeții marchează cel puțin un gol”, care are la Superbet o cotă de 1,40.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 306 lei

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,30 pentru pronosticul „ambele marchează” în meciul UTA Arad – Rapid și o cotă de 1,40 pentru „oaspeții marchează cel puțin un gol” la FC Argeș – Farul, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,22. Numai bună pentru un câștig de 306 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT