Biletul Zilei 01 iulie 2018. Încă două naţionale în sferturile Cupei Mondiale

în Biletul zilei
01/07/2018, 11:48
Biletul Zilei 01 iulie 2018. Încă două naţionale în sferturile Cupei Mondiale
Biletul Zilei 01 iulie .2018

Biletul Zilei 01 iulie 2018. Până acum, s-au calificat în sferturi Franţa şi Uruguay. Cel mai probabil, urmează Croaţia şi Spania.

Vezi aici biletul zilei 01.07.2018.

Biletul Zilei 01 iulie 2018. Primul meci al zilei le pune față în față pe Spania și pe Rusia. Ibericii au câștigat grupa din care au făcut parte, reușind să facă egal cu Portugalia, să învingă Iran și să termine la egalitate cu Maroc. De partea cealaltă, rușii au terminat pe locul doi în grupă, după Uruguay, reușind să ia șase puncte, din meciurile cu Arabia Saudită și Egipt. Acum, ibericii sunt favoriții bookmakerilor, care au oferit o cotă foarte bună pentru victorie. Având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe, vă recomandăm să pariați cu încredere pe victoria ibericilor.

Biletul Zilei 01 iulie 2018

Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Biletul Zilei 01 iulie 2018. A doua partidă a zilei le pune față în față pe Croația și pe Danemarca. Croații au impresionat la această Cupă Mondială, reușind să câștige o grupă din care a făcut parte și Argentina cu nouă puncte. De partea cealaltă, danezii au profitat de faptul că au fost în grupă cu Peru și Australia și au terminat pe locul doi, în spatele Franței. Acum, conform specialiștilor, Croația va merge mai departe, iar la cum arată mijlocul croaților, sunt șanse foarte mari ca acest lucru să se întâmple. Din acest motiv, recomandăm să pariați pe victoria naționalei lui Modric.

Închide ×