Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 1 decembrie 2021. Câștig de peste 400 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Ligue 1 și Premier League

Biletul zilei de miercuri, 1 decembrie, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două derby-uri din campionatul Franței și din campionatul Angliei.
30.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 1 decembrie 2021 Castig de peste 400 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Ligue 1 si Premier League
ADVERTISEMENT

În a treia zi a săptămânii avem derby-uri în două dintre cele mai tari campionate ale Europei, Ligue 1 și Premier League Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,28 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit consistent.

Primul meci pe biletul zilei de miercuri la pariuri va fi derby-ul dintre Paris Saint-Germain și Nice, meci programat pentru ora 22:00. Va fi primul joc oficial al lui Lionel Messi după ce a luat al șaptelea Balon de Aur.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare pe care v-o propunem pentru biletul zilei este „Merseyside derby”, între Everton și Liverpool. „Caramelele” și „cormoranii” se întâlnesc începând cu ora 22:15.

Golurile în PSG – Nice aduc o cotă de 1,71

PSG e lider autoritar în Ligue 1, cu 40 de puncte după 15 etape. Nice e pe locul 3, fiind la 14 puncte în urma echipei lui Pochettino. PSG a avut în runda precedentă un alt meci complicat, cu St. Etienne, dar pe care a reușit să îl câștige cu 3-1.

ADVERTISEMENT

Nice pleacă cu șansa a doua pe Parc des Princes, dar îi poate pune probleme vicecampioanei Franței. Din păcate, oaspeții au moralul afectat după rezultatul înregistrat în runda precedentă, eșec cu Metz, scor 0-1.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Messi & Co. vor înfrunta cea mai bună apărare din Ligue 1, la egalitate cu Rennes și Marseille. Nice a încasat până acum doar 12 goluri. Ce-i drept, PSG are cea mai bună ofensivă a campionatului, 35 de goluri marcate. Prin urmare, la acest meci alegem pronosticul „ambele echipe marchează” având la Get’s Bet cota atractivă de 1,71.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,50 pe biletul zilei pentru Everton – Liverpool

În cel de-al doilea meci joacă Liverpool, echipă bine reprezentată și ea la Balonul de Aur 2021. Mohamed Salah a ieșit pe locul 7, spre nemulțumirea lui Jurgen Klopp. „Cormoranii” trebuie să își păstreze însă concentrarea pe campionat, acolo unde sunt pe locul 3, cu 28 de puncte, două mai puține decât liderul Chelsea și unul mai puțin decât City.

Oaspeții au cea mai bună ofensivă din Premier League, 39 de goluri marcate. Liverpool a pierdut un singur meci sezonul acesta în toate competițiile, cu West Ham, în urmă cu trei etape.

ADVERTISEMENT

Gazdele nu au cel mai strălucit început de sezon. Pot ajunge foarte ușor în lupta pentru retrogradare deoarece sunt pe locul 15, cu 15 puncte, șase peste zona roșie. Everton a suferit două înfrângeri consecutive în Premier League, cu Brentford și Manchester City, scor 1-0, respectiv 3-0. Golaverajul „caramelelor” este negativ, 16-20. Așadar, pentru acest duel o sa mizăm pe varianta „peste 3,5 goluri” având o cotă foarte bună, de 2,50, la Get’s Bet.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 428 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul „ambele echipe marchează” în meciul  PSG – Nice și o cotă de 2,50 pentru „peste 3,5 goluri” la Everton – Liverpool, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,28. Numai bună pentru un câștig de 428 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT