Sport

Biletul Zilei 10 decembrie plus Ponturi Pariuri pentru FCSB – Viitorul

10.12.2018 | 13:40
Biletul Zilei 10 decembrie plus Ponturi Pariuri pentru FCSB  Viitorul

Biletul Zilei de astăzi, 10 decembrie, este compus din două partide ce însumează un multiplicator total de 2,27. Cele două meciuri sunt FCSB – Viitorul și Everton – Watford. Este posibil ca primul dintre ele să nu se dispute din cauza ceții. Meciul de la Ploiești a fost deja amânat duminică seara iar astăzi stă sub semnul întrebării. Eu l-am pus pe Biletul Zilei, ținând cont că am găsit cota perfectă pentru acest meci din Liga 1.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 10 decembrie AICI. Dacă nu se va juca nici în seara asta, FCSB – Viitorul va fi reprogramat, cel mai probabil, în primăvara lui 2019. Pentru trupa lui Dică ar fi un lucru excelent dacă se va mai amâna din nou partida, mai ales în condițiile în care trece printr-o perioadă extrem de proastă. Etapa trecută a realizat un meci patetic la Sfântu Gheorghe, pierzând cu 2-4. De partea cealaltă, Viitorul își dorește să joace acest meci pentru că, spre deosebire de FCSB, are rezultate foarte bune în precedentele etape. Are o serie de 7 meciuri consecutive fără înfrângere, timp în care a înregistrat 5 victorii și două rezultate de egalitate.

VERIFICĂ pontul pentru FCSB – Viitorul

Biletul Zilei, 10 decembrie. Pariul pentru Bremen – Dusseldorf

Trecem la al doilea meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Everton – Watford. Meciul din Premier League dispune de o cotă ceva mai mică decât FCSB – Viitorul, însă e în proporție de 99 % sigură. Everton joacă excelent pe teren propriu, bifând 4 victorii în precedentele cinci meciuri disputate acolo. Watford, în schimb, n-are evoluții strălucite pe teren străin – doar o victorie afară în ultimele trei luni. Everton s-a descurcat excelent și când a primit vizita lui Watford. 4 meciuri au exitat din 2000 și până în prezent. Gazdele au câștigat de 4 ori iar un meci s-a încheiat la egalitate.