Biletul Zilei 12 august 2018. Terminăm pe plus săptămâna

în Biletul zilei
12/08/2018, 10:45
Biletul Zilei 12 august 2018. Terminăm pe plus săptămâna
Biletul Zilei 12 august 2018

Biletul Zilei 12 august 2018. Cel mai tare meci al zilei este cel dintre Arsenal şi Manchester City, în prima rundă din Premier League.

Vezi aici biletul zilei 12.08.2018.

Biletul Zilei 12 august 2018. Începem biletul de duminică cu meciul dintre Teplice şi Sparta Praga. Gazdele sunt neînvinse, cu două egaluri şi o victorie în trei meciuri, în timp ce oaspeţii au reuşit să câştige toate cele trei partide disputate până acum în Fortuna Liga. Presiunea este foarte mare acum, deoarece atât Plzen, cât şi Slavia, principalele rivale la titlu, au reuşit să lege patru victorii la rând. Deplasarea este foarte grea pentru Sparta, care are două sezoane la rând în care a făcut doar egal în această deplasare. Mizăm pe cel puţin un punct pentru gruparea din capitala Cehiei.

Biletul Zilei 12 august 2018

Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Biletul Zilei 12 august 2018. Închidem biletul cu derby-ul dintre Arsenal şi Manchester City, din prima rundă din Premier League. Tunarii au schimbat antrenorul, acesta fiind primul meci oficial cu Unai Emery pe bancă. De partea cealaltă, City a arătat în Supercupa Angliei cu Chelsea că este în continuare cea mai puternică echipă din Anglia şi că probabil nu va avea rival nici în acest sezon la titlu. Cu toate acestea, ne aşteptăm la un meci interesant, în care vor marca ambele formaţii.

Închide ×