Sporturi

Biletul Zilei 12 decembrie + ponturi pariuri pe goluri din Champions League

12.12.2018 | 14:43
Biletul Zilei 12 decembrie  ponturi pariuri pe goluri din Champions League

Biletul Zilei de miercuri, 12 decembrie. Astăzi avem ultimele meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor și, puțin după ora 12 noapteaatunci când se vor termina ultimele meciuri, vom avea tabelul complet al echipelor care au reușit să se califice. Pentru miercuri am ales două partide despre care vom discuta pe larg și care formează tichetul nostru: Viktoria Plzen – AS Roma și Manchester City – Hoffenheim. Primul este programat la ora 19:55, în vreme ce ultimul se joacă la 22:00.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 12 decembrie AICI. De la ora 19:55, Viktoria Plzen primește vizita lui AS Roma. În grupa G echipele care merg în primăvara Champions League sunt stabilite: Real Madrid și AS Roma. Mai rămâne de stabilit formația de pe locul trei, cea care va merge în Europa League. AS Roma ar putea să le facă un cadou cehilor, mai ales că pentru ea este doar un meci de palmares, fiind blocată pe locul secund… În aceste condiții este de așteptat să vedem un meci deschis. Totuși, nu aleg semnul ”1 solist”, întrucât la acest nivel echipele nu prea se dau la o parte… În schimb, am ales un pariu de cotă 1,82, pe care îl poți verifica pe linkul de mai jos.

VERIFICĂ pontul pentru Viktoria Plzen – AS Roma

Biletul Zilei, 12 decembrie. Pariul pentru Manchester City – Hoffenheim

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Manchester City – Hoffenheim. Se întâlnesc primul și ultimul loc al grupei F. În mod evident, ”cetățenii” sunt deja calificați mai departe, însă Hoffenheim încă speră să prindă locul de Europa League. Este de așteptat ca Guardiola să urmărească victoria, întrucât primul loc nu este încă asigurat, dar există posibilitatea ca tehnicianul catalan să odihnească o parte din jucătorii importanți, cum s-ar putea întâmpla cu David Silva și Sergio Aguero, ambii ușor accidentați. În aceste condiții, am putea avea parte de acțiune și din partea lui Hoffenheim, formație ce are o serie de 7 meciuri consecutive cu semnul ”GG” bifat.