Biletul Zilei 13.03.2018. Trei meciuri de top

ponturi pariuri, pariuri, fotbal, biletul zilei

Biletul Zilei 13.03.2018. Astăzi aflăm şi numele a încă două formaţii calificate în sferturile de finală în Liga Campionilor, dar şi ultima semifinalistă din Cupa României.

Biletul Zilei 13.03.2018

Biletul Zilei 13.03.2018. Ne continuăm biletul cu partida dintre FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi. Deşi ar fi trebuit să se dispute în urmă cu două săptămâni, meciul din sferturile de finală ale Cupei României se joacă abia astăzi, după ce iniţial a fost reprogramat din cauza condiţiilor meteorologice. În precedentele două întâlniri din acest sezon, cele două au oferit un 3-3 spectaculos, apoi Iaşi s-a impus cu 1-0 în returul sezonului regular. Mergem şi jucăm goluri, trecem pe bilet opţiunea „Sub 2.5” şi mergem mai departe. Nu rata lista cu ponturi pariuri

Biletul Zilei 13.03.2018. Ultimul meci de pe bilet este cel dintre Manchester United şi Sevilla. În partida tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cele două echipe au remizat în Spania, scor 0-0, iar acum meciul de pe Old Trafford se anunţă extrem de greu pentru andaluzi. Echipa pregătită de Jose Mourinho are un moral perfect după victoria de la finalul săptămânii trecute, scor 2-1, cu rivalii de la Liverpool, în timp ce Sevilla vine după o înfrângere pe propriul teren, scor 0-2, cu Valencia. Mergem pe opţiunea „1x” şi jucăm cota de 1.15 oferită de Betano.

autor