Biletul zilei

Biletul Zilei 13 iulie 2018. Pariem pe tenis și fotbal înainte de weekend

13.07.2018 | 12:19
Biletul Zilei 13 iulie 2018 Pariem pe tenis si fotbal inainte de weekend

Biletul Zilei 13 iulie 2018. Pe lângă meciurile amicale din fotbal, mai avem astăzi și cele două semifinale de pe tabloul masculin de la Wimbledon.

Vezi aici biletul zilei 13 iulie 2018.

Biletul Zilei 13 iulie 2018. Începem cu partida dintre Djokovic şi Nadal, adevărata finala de la Wimbledon. În celălalt meci din semifinale, se întâlnesc Isner şi Anderson, doi jucători care probabil vor pierde în finală indiferent de cine câştigă acest duel. Ultimul duel direct dintre Djokovic şi Nadal a avut loc în mai, la Roma, când Nadal s-a impus cu 2-0 la seturi, însă acel duel s-a disputat pe zgură, suprafaţa unde spaniolul este rege. Cu toate acestea, chiar dacă Djokovic şi-a mai revenit, nu credem că îi poate opri pe Nadal din cursa spre o nouă finală, aşa că pariem pe victoria spaniolului în acest duel. Iar cota este foarte bună, 1.94, aşa că vă puteţi dubla banii şi dacă pariaţi acest pronostic singur pe bilet.

Biletul Zilei 13 iulie 2018

Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Biletul Zilei 13 iulie 2018. Al doilea duel de pe biletul zilei de vineri este cel dintre Setubal şi Benfica, două echipe portugheze, care se pregătesc pentru noul sezon competiţional. Bookmakerii o văd favorită pe Benfica, aşa cum este normal, mai ales că în cursul sezonului trecut a câştigat ambele partide directe, cu 6-0 pe teren propriu şi 2-1 în deplasare. Acum, în pregătirea de vară, Setubal a avut un singur meci amical, cu Napredak, pe care l-a câştigat cu 2-1, iar Benfica a întâlnit exact acelaşi adversar, cu o zi în urmă, şi a câştigat la un scor mai mare, 3-0. Acum ne aşteptăm să vedem un duel dominat de la un capăt la altul de Benfica, însă recomandăm să pariaţi cu atenţie când vine vorba de număr de goluri sau handicap, deoarece este un meci amical şi principalul scop este testarea şi încălzirea jucătorilor. Mizăm pe o victorie simplă.