Biletul Zilei 14.03.2018. Mizăm pe favorite

ponturi pariuri, pariuri, fotbal, biletul zilei

Biletul Zilei 14.03.2018. Astăzi se joacă ultimele două partide din optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar toate privirile sunt îndreptate spre meciul dintre FC Barcelona şi Chelsea.

Biletul Zilei 14.03.2018

Biletul Zilei 14.03.2018. Biletul nostru continuă cu partida dintre Beşiktaş şi Bayern Munchen. Cele două se întâlnesc astăzi, însă nu de la ora cu care ne-am obişnuit. Fluierul de start al partidei de la Istanbul va fi la ora 19:00, iar totul va începe de la 5-0 pentru bavarezi. Bayern Munchen are o formă excelentă în ultima perioadă. În Bundesliga, este la 20 de puncte de echipa de pe locul 2 şi poate fi sigură de titlu în acest sezon, iar ultimele două meciuri au fost câştigate clar, 4-0, la Freiburg, şi 6-0, la Hamburg. De partea cealaltă, Beşiktaş vine şi ea după trei victorii consecutive, în urma cărora s-a menţinut la trei puncte în spatele liderului din campionatul Turciei, Galatasaray. Aici găseşti şi alte ponturi pariuri.

Biletul Zilei 14.03.2018. Ultimul nostru meci de pe bilet este tot al unei echipe uriaşe din Europa. După eliminarea în faţa Realului încă din optimile Ligii Campionilor, PSG se concentrează acum pe competiţiile interne. În campionat, echipa pregătită de Unai Emery are un avans liniştitor de 14 puncte, iar meciul cu Angers pare la discreţia sa. Mergem pe „1” solist şi închidem şi noi biletul aici.

autor