Sporturi

Biletul Zilei 14 ianuarie. Două pariuri atent analizate din Spania și Anglia

14.01.2019 | 14:32
Biletul Zilei 14 ianuarie Doua pariuri atent analizate din Spania si Anglia

Biletul  Zilei de miercuri, 14 ianuarie. Începem săptămâna cu tichetul nostru obișnuit, care de data aceasta are un multiplicator total de 2,03. Acesta este format din două meciuri: Real Sociedad – Espanyol și Manchester City – Wolves din campionatele Spaniei și Angliei. Ambele se dispută în această seară de la ora 22:00.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 14 ianuarie AICI. Espanyol, chiar dacă este peste Real Sociedad în clasament, are mari probleme în meciurile din deplasare. Doar un punct strâns ”afară” în ultimele cinci partide. Mai mult de atât, în ultimele zece partide are doar un succes pe teren străin: 2-0 cu Huesca. Real Sociedad se prezintă la acest meci după victoria cu Real Madrid 2-0 și după remiza cu Betis din Cupa Regelui Spaniei. Meciurile directe dintre Sociedad și Espanyol au avut mai mereu un procent ridicat de goluri, însă în ultima perioadă, gruparea din San Sebastian a ieșit mai bine.

 VERIFICĂ pontul pentru Real Sociedad – Espanyol  AICI

Biletul Zilei, 14 ianuarie. Pontul pentru Manchester City – Wolves

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Manchester City – Burton. Manchester City a fost echipa pe care am ales-o cel mai des pe Biletul Zilei în ultima perioadă și niciodată nu am dat greș. În momentul de față, ”cetățenii” au o serie de 4 victorii consecutive, două dintre ele la scor: 7-0 cu Rotherham și 9-0 cu Burton. Wolves are rezultate peste așteptări în noul an. Tocmai ce a învins-o pe Liverpool în weekend: 2-1. Mai mult de atât, pe teren străin a înregistrat două victorii și o remiză în ultimele 3 meciuri: 3-1 cu Tottenham, 2-1 cu Newcastle și 1-1 cu Fulham.