Sporturi

Biletul Zilei 18 decembrie. Pronosticuri pariuri profitabile din Bundesliga

18.12.2018 | 12:48
Biletul Zilei 18 decembrie Pronosticuri pariuri profitabile din Bundesliga
Soccer Football - Bundesliga - Borussia Dortmund vs 1. FC Koln - Westfalenstadion, Dortmund, Germany - September 17, 2017 Referee Patrick Ittrich awards their second goal scored by Borussia Dortmund’s Sokratis Papastathopoulos (not pictured) after using the VAR while Pierre-Emerick Aubameyang and Nuri Sahin (R) celebrate REUTERS/Wolfgang Rattay

Biletul Zilei de marți, 18 decembrie, este alcătuit în totalitate de meciuri din Bundesliga. Am ales să pariez pe Borussia Monchengladbach – Nurnberg şi pe Dusseldorf – Dortmund. Cele două partide din Germania formează o cotă totală de 2,12. AICI poți să afli cum poți să mizezi aceste două partide în mod gratuit, fără bătăi de cap și fără niciun risc din partea ta.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 18 decembrie AICI. Gladbach are un sezon excelent, fiind pe locul secund în Bundesliga, având 30 de puncte după primele 15 etape. Este chiar peste Bayern, care nu traversează o perioadă foarte bună în această stagiune. Fratele mai mic al lui Eden Hazard, împreună cu Plea, au evoluții excelente, reușind să tragă echipa după ei. De partea cealaltă, Nurnberg se află la polul opus. N-a mai câștigat nicio partidă din luna septembrie și este pe penultimul loc al clasamentului. Mai mult de atât, are și cea mai slabă apărare dintre toate echipele, 35 de goluri primite în cele 15 etape disputate până în prezent.

VERIFICĂ pontul pentru Borussia Monchengladbach – Nurnberg

Biletul Zilei, 18 decembrie. Pontul pentru Dusseldorf – Dortmund

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Dusseldorf – Dortmund. Trecem mai departe și vorbim despre un meci și mai dezechilibrat. Dortmund are un sezon fantastic, fiind pe prima poziție a clasamentului. Mai mult de atât, Borussia încă n-a pierdut vreun meci în acest sezon, bifând 12 victorii și trei remize. Dortmund n-a trebui să aibă probleme cu Dusseldorf, mai ales că Dortmund a câștigat ultimele două meciuri directe de pe terenul Fortunei.