Sporturi

Biletul Zilei 2 decembrie. Ponturi pariuri din Bundesliga și Ligue 1

02.12.2018 | 13:07
Biletul Zilei 2 decembrie Ponturi pariuri din Bundesliga si Ligue 1

Biletul Zilei de duminică, 2 decembrie este compus din două meciuri extrem de interesante: Bordeaux – PSG, programat la ora 22:00 și RB Leipzig – Borussia Monchengladbach, ce are startul la ora 16:30. Am ales un pariu simplu și unul pe goluri care ne aduc o cotă totală de 2,03. Astăzi e o zi plină de meciuri, însă cele două alese pentru Biletul Zilei sunt singurele care ne poate aduce o oarecar siguranță.

Verifică cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 3 decembrie AICI. RB Leipzig – Borussia Monchengladbach este primul meci despre care vom vorbi, întrucât este programat mult mai devreme ca Bordeaux – PSG. RB Leipzig are un total de 22 puncte și este la 2 în spatele lui Bayern Munchen, ocupanta ultimului loc al clasamentului. De partea cealaltă este pe locul secund, la două puncte în fața lui Bayern. Borussia Monchengladbach are o ofensivă redutabilă, reușind să marcheze de 13 ori în ultimele 4 meciuri, pe care, de altfel, le-a câștigat. În schimb, RB Leipzig nu trece printr-o perioadă fericită, suferind 3 înfrângeri în ultimele patru etape.

  • VERIFICĂ pontul pentru Leipzig – Gladbach

Biletul Zilei, 2 noiembrie. Ce pariem la Bordeaux – PSG

Verifică AICI pontul pe care îl pariem la Bordeaux – PSG. Paris a distrus complet campionatul în Ligue 1. Are 14 victorii din tot atâtea posibile și este la 13 puncte distanță de locul secund, ocupat de Montpellier. Asta în condițiile în care are un meci mai puțin. Bordeaux este la jumătatea clasamentului și este o pradă extrem de ușoară pentru Neymar și compania. În momentul de față PSG are o serie de cinci victorii consecutive în fața lui Girodins, patru dintre ele fiind reușit în handicap.