Sporturi

Biletul Zilei 24 decembrie. Ponturi din Turcia în Ajunul Crăciunului

24.12.2018 | 14:00
Biletul Zilei 24 decembrie Ponturi din Turcia in Ajunul Craciunului

Biletul Zilei de luni, 24 decembrie, are în compoziție două meciuri din Superliga Turciei: Akhisarspor – Konyaspor și Antalyaspor – Fenerbahce. Ambele partide încep de la ora 19:00 și contează pentru etapa cu numărul 17 din campionatul Turciei. Biletul Zilei din Ajunul Crăciunului produce o cotă totală de 2,31, numai bună pentru un Crăciun pe ”verde” la pariuri :).

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 24 decembrie AICI. Vorbim despre primul meci al tichetului: Akhisarspor – Konyaspor. Cele două formații au demonstrat că pot marca ușor în această ediție de campionat, iar ultimele lor meciuri confirmă acest lucru. Formația gazdă a punctat de două ori și n-a primit niciun gol în meciul cu Karagumruk, din Cupa Turciei. În vreme ce Konyaspor vine după un succes spectaculos (3-2) în campionat cu Kasimpasa. Și ultimele meciuri directe au produs un număr considerabil de golruri. Întrebarea corectă pentru acest meci este ”Câte goluri va produce?”. Pe link-ul de mai jos am găsit răspunsul la această întrebare, iar cota este una excelentă!

 VERIFICĂ pontul pentru Akhisarspor – Konyaspor AICI

Biletul Zilei, 24 decembrie. Pontul pentru Antalyaspor – Fenerbahce

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Antalyaspor – Fenerbahce. Nimeni n-o mai înțelege pe Fenerbahce în acest sezon. Este pe penultimul loc al clasamentului din Turcia, cu doar 15 puncte acumulate după 16 puncte, însă a reușit să se califice în primăvara din Europa League dintr-o grupă cu Dinamo Zagreb, Trnava și Anderlecht. Acum, Fener are în față un meci dificil, cu Antalyaspor, ocupanta locului 7 din Turcia. Orice se poate întâmpla la această partidă, însă pontul pe care eu l-am ales este un risc necesar, care are potențial să ”înverzească” acest bilet, mai ales că pronosticul primului meci ar trebui să iasă în proporție de 97 %. Baftă!