Biletul Zilei la pariuri 26 iunie 2019. Cele mai sigure cote de miercuri

Alin Miu   
în Pariuri sportive
26/06/2019, 09:17
Biletul Zilei la pariuri 26 iunie 2019. Cele mai sigure cote de miercuri
Biletul Zilei la pariuri 26 iunie 2019

Pentru biletul zilei la pariuri de miercuri, 26 iunie 2019, echipa BETMAG a selectat pentru voi trei meciuri de la Cupa Africii pe Națiuni. Sunt cele mai bune cote din oferta de miercuri, așa că merită să arunci o privire asupra lor. 

VEZI AICI CELE TREI COTE DE LA BILETUL ZILEI

Cumulat, cele trei cote formează un bilet de cota 2.53, astfel că poți ajunge să încasezi un profit net de 153 RON la o miză de 100 RON.

Biletul Zilei la pariuri 26 iunie 2019. Egipt – RD Congo

Așa cum spuneam, toate meciurile sunt de la Cupa Africii, iar cel mai interesant dintre ele se joacă de la ora 23:00. Țara gazdă Egipt înfruntă RD Congo în etapa a 2-a din grupa A. Egiptenii au câștigat cu 1-0 în fața celor din Zimbabwe în prima etapă și sunt favoriți să meargă în optimi.

Aceștia au de partea lor un public pătimaș, dar și pe Mohamed Salah unul dintre cei mai buni jucători din Premier League în ultimele două sezoane și cu siguranță cel mai valoros jucător african la ora actuală. Congo a pierdut cu Uganda în prima rundă, scor 0-2.

Egipt - RD Congo
Egipt – RD Congo

Biletul Zilei 26 iunie 2019. Uganda – Zimbabwe

Tot miercuri în grupa A se dispută și meciul Uganda – Zimbabwe. Ugandezii au parte de o generație bună și se pot califica în optimi cu un singur punct obținut astăzi, atât timp cât Egipt își va impune statutul de favorită în celălalt meci. Uganda se anunța o forță la această ediție încă din preliminarii, când și-a câștigat grupa de calificare cu 13 puncte din 18 posibile. De altfel, înaintea turneului Uganda a învins Coasta de Fildeș într-un meci amical.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei 26.06.2019. Nigeria – Guineea Bissau

În grupa B, Nigeria are meci cu Guineea Bissau. Nigerienii au învins Burundi cu 1-0 în prima etapă, cu un gol marcat de Ighalo în minutul 77. În schimb, Guineea Bissau a remizat 2-2 în compania celor de la Madagascar. Nigeria e favorită să câștige această grupă, în timp ce lupa pentru locul 2 rămâne deschisă.

Închide ×