Biletul Zilei 27 noiembrie 2018. Ponturi pariuri din Champions League

Ionuţ Cataramă   
in Sporturi
27/11/2018, 12:51
Biletul Zilei 27 noiembrie 2018. Ponturi pariuri din Champions League

Fiind zi de Champions League, nu aveam cu să nu îți formăm Biletul Zilei din meciurile celei mai importante competiții pentru cluburi din lume. Am ajuns la cea de-a 5-a etapă a grupelor, iar lucrurile încep să fie din ce în ce mai clare, motiv pentru care avem mare încredere în Biletul Zilei de astăzi, 27 noiembrie 2018. Am selectat două meciuri: AS Roma – Real Madrid și Hoffenheim – Șahtior Donețk.

Verifică Biletul Zilei din 27 noiembrie AICI. a Începem cu cel mai important meci de astăzi, cel dintre AS Roma și Real Madrid, programat la ora 22:00, pe Olimpico. Capitolinii se află pe poziția a doua a grupei. la egalitate cu Real Madrid, ambele formații având cu 9 puncte. În ultimele două meciuri, AS Roma a jucat cu aceeași ȚSKA Moscova, pe care a învins-o de fiecare dată. În schimb, campioana Europei a marcat 7 goluri în ultimele ei două meciuri din UCL, ambele cu Viktoria Plzen, câștigate de altfel.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Biletul Zilei, 27 noiembrie 2018. Ce ponturi pariuri avem pentru Hoffenheim – Șahtior!

Trecem la al doilea meci al Biletului Zilei, cel dintre Hoffenheim și Șahtior, care se dispută în Germania de la ora 22:00. Șahtior își ia adio de la cupele europene în caz că pierde cu Hoffenheim. Cu o singură etapă înainte de final, formația din Ucraina ar rămâne cu două puncte. Din acest motiv pontul pe care ți-l oferim este unul extrem de bun. Păcat că s-au prins și casele de pariuri… Verifică pontul pentru Hoffenheim – Șahtior AICI.

  Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×