Sporturi

Biletul Zilei 29 noiembrie. Pronosticuri pariuri clare din Europa League

29.11.2018 | 11:49
Biletul Zilei 29 noiembrie. Pronosticuri pariuri clare din Europa League

Shimbam foaia pentru Biletul Zilei de astăzi, 29 noiembrie, și alegem să pariem pe meciurile din Europa League. Am selectat două pronosticuri pariuri care au strânsă legătură cu echipele de tradiție ale Europei. De la 19:55 avem AC Milan – Dundelage și Rosenborg – Celtic.

Verifică cele două pronosticuri pariuri de la  Biletul Zilei din 29 noiembrie AICI.AC Milan vine după o dublă cu prima clasată din grupă, Betis, din care n-a ieșit deloc bine: 1-1 la Sevilla și 1-2 la Milano. Diavolii nu au alta varianta decât victoria contra lui Dundelage, echipă care n-a acumulat niciun punct după primele patru etape. Cea de-a patra echipă a grupei, Olympiakos, are același număr de puncte ca AC Milan, însă are un meci mult mai greu în această etapă, pe care îl va disputa pe terenul lui Betis.

  • VERIFICĂ pontul pentru AC Milan – Dundelage

Biletul Zilei, 29 noiembrie. Pronosticul pentru Rosenborg – Celtic

Ponturile pentru Rosenborg – Celtic le poți verifica AICI. Gruparea din Norvegia nu mai are nicio șansă să continue în Europa, fiind fără punct după primele 4 etape. În schimb, Celtic se luptă doar cu RB Leipzig pentru locul secund. RB Salzburg, liderul grupei are maximum de puncte până acum și are rezervat primul loc al grupei B. În ultimii doi ani, cele două formații s-au întâlnit de cinci ori. În tot acest timp, Rosenborg n-a reușit nicio victorie și are doar un gol marcat, în vreme ce Celtic a bifat trei victorii. Pentru această confruntare avem un pont de cotă 1,57. Află Pronosticul nostru nostru pentru Rosenborg – Celtic AICI

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri