Sporturi

Biletul Zilei 3 decembrie. Ponturi pariuri din Spania și Germania

03.12.2018 | 12:14
Biletul Zilei 3 decembrie Ponturi pariuri din Spania si Germania

Biletul Zilei de luni, 3 decembrie, are în componență două partide din Bundesliga și La Liga: Nurnberg – Leverkusen și Levante – Athletic Bilbao. În total, avem un multiplicator total de 2,22. La partida din Spania am ales un pronostic extrem de ușor, pe când la meciul din Bundesliga am ales un pariu ceva mai îndrăzneț, însă total realizabil.

Verifică cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 3 decembrie AICI. Vorbim prima oară despre partida Levante – Athletic Bilbao, care este programată luni, 3 decembrie, la ora 22:00. Formația gazdă are o evoluție constantă fiind la jumătatea clasamentului, ceea ce nu e deloc rău pentru ea. De asemenea, echipa antrenată de Paco Lopez practică un joc consistent în faza ofensivă. Nu o spunem noi, ci cele 10 meciuri consecutive în care a marcat minimum un gol. De partea cealaltă, Bilbao este de nerecunoscut, fiind pe locul 18, primul care retrogradează în Segunda Division. În ciuda diferenței din clasament, Bilbao este favorită să câștige acest meci, însă nu avem de gând să pariem așa ceva.

  • VERIFICĂ pontul pentru Levante – Bilbao

Biletul Zilei, 3 decembrie. Ce pariem la Nurnberg – Leverkusen

Verifică AICI pontul pe care îl pariem la Nurnberg – Leverkusen. Nurnberg nu traversează deloc o perioadă bună. Este pe primul loc retrogradabil (16) și are o singură victorie în precedentele 7 meciuri. În tot acest timp a primit cel puțin un gol pe meci! Leverkusen nu o duce nici ea strălucit. Are 4 puncte peste Nurnberg și vine după o înfrângere drastică împotriva lui RB Leipzig, scor 0-3. Ultima oară când s-au întâlnit Nurnberg și Leverkusen, scorul a fost 4-1 în favoarea lui Bayer. Acum este posibil să avem un nou astfel de deznodământ, mai ales că Leverkusen are o serie de 3 victorii consecutive pe terenul lui Nurnberg. Baftă!