Sporturi

Biletul Zilei 3 ianuarie: Ponturi pentru Liverpool , City și Real Madrid

03.01.2019 | 13:15
Biletul Zilei 3 ianuarie Ponturi pentru Liverpool  City si Real Madrid

Biletul Zilei de joi, 3 ianuarie, are în compoziție cele mai importante meciuri de astăzi: Manchester City – Liverpool și Villarreal – Real Madrid. Cele două ponturi pe care le-am ales pentru aceste confruntări au o cotă totală de 2,56, una excelentă, ținând cont de șansele pe care le are Biletul Zilei să fie ”verde”.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 3 ianuarie AICI. Vom discuta prima oara despre derby-ul etapei din Premier Legue: Manchester City – Liverpool. În aceste sezon, ”cetățenii” n-au reușit să țină pasul cu Liverpool. ”Cormoranii” sunt pe primul loc, la 7 puncte în fața adversarei de astăzi. În ultima perioadă, Liverpool reușește meciuri excelente, având o serie de 8 victorii consecutive. City, de partea cealaltă, nu traversează deloc o perioadă bună. În ultimele 3 meciuri, trupa lui Guardiola a suferit două înfrângeri: 1-2 cu Leicester și 2-3 cu Crystal Palace.

 VERIFICĂ pontul pentru Manchester City – Liverpool AICI

Biletul Zilei, 3 ianuarie. Pontul pentru Villarreal – Real Madrid

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Villareal – Real Madrid. Campioana Europei are două meciuri în plus față de Villarreal în această iarnă, întrucât a evoluat la Cupa Mondială a Cluburilor pe care a și câștigat-o de altfel, 4-1 în finala cu Al-Ain. De-a lungul timpului, meciurile directe dintre Villarreal și Real Madrid au produs un număr ridicat de goluri. Ultima partida a produs 4 goluri (2-2) în vreme ce penultima a avut 5, Real Madrid câștigând cu 3-2. ”Submarinul Galben” a marcat 12 goluri în ultimele 3 meciuri disputate pe teren propriu. În aceste condiții am ales un pont care se potrivește ca o mănușă aceste partide! Vezi AICI despre ce este vorba.