ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul Zilei 30 iunie 2018. Încep meciurile de foc din Rusia

| 30.06.2018 | 10:45
Biletul Zilei 30 iunie 2018. Încep meciurile de foc din Rusia
Biletul Zilei 30 iunie 2018

Biletul Zilei 30 iunie 2018. După o pauză de o zi, astăzi încep meciurile din optimile de finală la Cupa Mondială, iar capul de afiş este Franţa – Argentina.

ADVERTISEMENT

Vezi aici biletul zilei 30.06.2018.

Biletul Zilei 30 iunie 2018. De la ora 17:00 se dispută primul meci din optimile de finală de la Cupa Mondială, Franța – Argentina. Europenii au câștigat grupa din care au făcut parte, reușind să obțină șapte puncte, după victoriile cu Australia și Peru, respectiv egalul cu Danemarca. Acesta a fost unul dintre cele mai plictisitoare meciuri de până acum de la Mondial și singura partidă fără goluri din faza grupelor. De partea cealaltă, Argentina a reușit să se califice cu emoții în faza următoare, de pe locul doi. A făcut doar egal cu Islanda, scor 1-1, apoi a fost învinsă fără drept de apel de Croația, scor 0-3, pentru ca în ultimul meci, cu Nigeria, să se impună la limită, scor 2-1, după un gol marcat de Rojo în minutul 87. Statistica este clar în favoarea sud-americanilor în meciurile directe, Argentina câștigând patru din cele patru meciuri disputate. Ultima partidă a avut loc în 2009, un meci amical, în care sud-americanii s-au impus cu 2-0. Acum, ne așteptăm să vedem un meci foarte strâns, iar toată lumea speră că Messi va reuși să își revină și să facă un meci bun. Suntem de părere că vom avea minimum două goluri în meci.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei 30 iunie 2018

Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Biletul Zilei 30 iunie 2018. Al doilea meci al zilei pune față în față jucători de top de la FC Barcelona și Real Madrid: Suarez – Ronaldo. Sud-americanii au câștigat grupa A, fără probleme, reușind să obțină nouă puncte și să nu primească niciun gol. Prima partidă a adus o victorie la limită cu Egipt, scor 1-0, apoi același scor și cu Arabia Saudită, iar în ultimul meci, cu Rusia, când ambele formații erau calificate, jucătorii din Uruguay au câștigat cu 3-0. De partea cealaltă, Portugalia s-a calificat în optimile de finală de pe locul doi, cu cinci puncte. A făcut 3-3 cu Spania în cel mai spectaculos meci al grupelor, apoi a învins la limită Maroc, pentru ca în ultimul meci să facă doar egal cu Iran, scor 2-2. Cristiano Ronaldo vrea să demonstreze că este cel mai bun jucător din lume și că duce Portugalia foarte departe și la Mondial, însă acum va avea în față o apărare excelentă. Mizăm pe puține goluri în meci.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!