Sporturi

Biletul Zilei 5 decembrie. Două ponturi clare din Premier League

05.12.2018 | 14:39
Biletul Zilei 5 decembrie Doua ponturi clare din Premier League

Astăzi, la Biletul Zilei, jucăm tot în nota obișnuită: două meciuri clare și o cotă totală de peste 2,00. Cele două partide care pe care le-am ales anent le jucăm pe tichetul nostru sunt Burnely – Liverpool și Wolverhampton – Chelsea. Ambele meciuri contează pentru etapa cu numărul 15 din Premier League și se dipută de la aceeași oră: 21:45. În total, Biletul Zilei de astăzi, 5 decembrie, ne-a generat un multiplicator total de 2,36.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 5 decembrie AICI. Prima partidă despre care vom discuta este cea pe care Liverpool o dispută în deplasarea de la Burnley. Formația gazdă este lipsită de orice orizont în momentul de față. Este pe penultimul loc, cu doar nouă puncte acumulate, iar în ultimele șapte meciuri a reușit să strângă doar două puncte. Acasă este cea mai slabă echipă din Premier League, bifând doar patru puncte, chiar mai rău decât ”lanterna roșie” Fulham. Liverpool n-ar trebui să aibă niciun fel de problemă la Burnley.

VERIFICĂ pontul pentru Burnley – Liverpool

Biletul Zilei, 5 decembrie. Pariul pentru Wolves – Chelsea

Verifică AICI pontul pe care îl pariem la Wolves – Chelsea. Nici Chelsea n-are un meci prea dificil pe terenul fostei echipe a lui Ionel Ganea. Wolverhampton este praf în ultima perioadă, mai ales pe teren propriu, acolo unde a suferit trei înfrângeri în ultimele 3 etape. Chelsea vine după două succese în handicap: 4-o cu PAOK în Europa League și 2-0 cu Fulham în Premier League. Mai mult de atât, Chelsea a bifat 4 victorii în ultimele cinci meciuri disputate pe terenul lui Wolves. 3 din ele în handicap! Așa că este destul de ușor să ne imaginăm ce se va întâmpla în această seară pe Molineux Stadium din Wolverhampton. Dacă nu au fost suficiente cele două ponturi de la Biletul Zilei, ți-am pregătit încă 5 pentru meciul zilei în Liga 1: Sepsi – FCSB.