Sporturi

Biletul Zilei 5 ianuarie. Pronosticuri fotbal din Cupa Angliei

05.01.2019 | 13:34
Biletul Zilei 5 ianuarie Pronosticuri fotbal din Cupa Angliei

Biletul  Zilei de sămbătă 5 ianuarie este format din două meciuri din Cupa FA din Anglia. Această competiție este sursa cea mai bună de inspirație pentru pariori în acest weekend. Cele două meciuri alese de mine sunt Newcastle – Blackburn Rovers și Norwich City – Portsmouth. În total, cele două meciuri ne aduc o cotă totală de 2,12. 

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 5 ianuarie AICI. E bine de știut, înainte să intrăm în detalii, că această competiție din Anglia se dispută într-o singură manșă și numai în caz de remiză se joacă returul. În altă ordine de idei, Necastle este mare favorită să căștige aceast meci din prisma ligii în care se află. Este pe locul 15 în Premier League în timp ce adversara sa, Blackburn este situată pe același loc 15 însă în Championship. Așadar, putem spune că există într-adevăr distanța de un eșalon între cele două formații. Blackburn este extrem de modestă pe teren străin, suferind patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Nici Newcastle nu-i mai brează, însă vine după meciuri grele cu Manchester United și Fulham.

 VERIFICĂ pontul pentru Newcastle – Blackburn  AICI

Biletul Zilei, 5 ianuarie. Pontul pentru Norwich – Portsmouth

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Norwich – Portsmouth. Al doilea meci de pe biletul nostru se dispută între două echipe din ligi diferite. Norwich este pe locul 2 în Championship fiin favorită la promovarea în Premier League. De partea cealaltă, Portsmouth este pe primul loc din League One. Diferența între cele două echipe este la fel ca între Newcastle și Blackburn, dar trebuie să fim ceva mai precauți, întrucât Portsmouth poate realiza surpriza.

În caz că nu-i suficient pentru tine Biletul Zilei, poți vedea Biletul de cotă 500 pentru tot weekend-ul care incorporează 13 meciuri. Unul deja a ieșit fără emoții, așa că ai toate motivele să joci restul de 12 partide. Baftă!