Sport

Biletul Zilei 7 decembrie. Pariem fără emoții pe Serie A și Bundesliga

07.12.2018 | 14:00
Biletul Zilei 7 decembrie Pariem fara emotii pe Serie A si Bundesliga

Pentru Biletul Zilei de astăzi, 7 decembrie, am ales două meciuri din campionatele Italiei si Germaniei: Juventus – Inter, marele derby din Serie A, respectiv, Werder Bremen – Fortuna Dusseldorf. În total avem o cotă de 1,94, ceea ce nu ne oferă un câștig wow, însă am mizat foarte mult pe siguranță când am alcătuit Biletul Zilei de astăzi.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 7 decembrie AICI. Cel mai important meci al fotbalului european în acest weekend este, fără îndoială, Inter – Juventus. Derby D’Itallia se dispută vineri, de la ora 21:30 și este transmis live de Telekom Sport și Digi Sport. ”Bătrâna Doamnnă” este lidera stagiunii, cu 13 victtorii din 14 posibile. Inter este pe locul 3 al clasamentului, la 11 puncte distanță de Juventus. Inter nu o duce prea bine în ultima perioadă, având doar un singur succes in precedentele 5 meciuri: 3-0 cu Frosinone. În rest, a înregistrat doua remize și tot atâtea înfrâgeri. Ultimul meci direct dintre Juventus și Inter a fost unul extrem de frumos, câștigat de gruparea din Torino cu 3-2.

VERIFICĂ pontul pentru Juventus – Inter

Biletul Zilei, 7 decembrie. Pariul pentru Bremen – Dusseldorf

Trecem la al doilea meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Bremen – Dusseldorf. Meciul din Bundesliga are startul de la ora 21:30, la fel ca și Juventus – Inter. Dusseldorf este ultima clasată, cu 9 puncte, două victorii, 3 egaluri și 8 înfrângeri. De partea cealaltă, Werder Bremen este pe locul 9, la cinci puncte distanță de locurile europene. Bremen a început foarte bine sezonul, însă în momentul de față se află în derivă. N-a mai învins pe nimeni de 4 etape, timp în care a suferit 3 înfrângeri și a înregistrat un rezultat de egalitate.