Sport

Biletul zilei, cotă 22! Mizăm pe meciurile cu goluri din ligile europene!

După două zile pline de suspans în Liga Campionilor, astăzi este rândul celorlalte două competiții UEFA intercluburi să ne ofere câteva meciuri interesante. 
16.09.2021 | 14:25
Biletul zilei cota 22 Mizam pe meciurile cu goluri din ligile europene
ADVERTISEMENT

Cu 6 meciuri am generat o cotă de 22, pe care vom plasa cu încredere la Superbet. Poți juca și tu alături de noi, și poți profita de cea mai nouă ofertă a cunoscutei case de pariuri!

Din multitudinea de variante ale zilei, am ales 6 selecții și, dat fiind ca este prima etapă și este greu de intuit încă cine va trata serios competițiile sau cine va trimite garniturile secunde, ne vom axa în general pe goluri, evitând pe cât posibil soliștii. Am balansat biletul cu 3 meciuri de la 19.45 și 3 de la ora 22, cu speranța că vom trece cu brio de jocurile de…deschidere.

ADVERTISEMENT

3 meciuri de 3+ de la 19.45 și cota care ne-a făcut cu ochiul din Conference League!

Rapid Viena  – Genk, promite cu siguranță goluri. Austriecii dau 3+ chiar și atunci când pierd, în timp ce Genk, o echipa imprevizibilă în acest sezon, este obișnuită să iasă la joc indiferent de adversar.

La Bratislava un alt meci de goluri, dar și o cotă…indecent de mare la +3 (2.00). Slovan e tare pe teren propriu, a reușit să marcheze de două ori chiar și împotriva titratei Olympiakos, în preliminariile Europa League, iar FC Copenhaga este una dintre cele mai în formă echipe ale momentului în Europa. Danezii marcheză de 5 jocuri minimum 2 goluri, indiferent că joacă pe teren propriu sau în deplasare, indiferent de adversar.

ADVERTISEMENT

Încheiem seria de 3 pentru +3, cu Leverkusen – Ferencvaros. Farmaciștii nemți împart goluri cu seninătate atunci când joacă pe teren propriu (au dat 3 etapa trecută, în 3-4 cu Borussia Dortmund), în timp ce ungurii au ratat la mustață Champions League și au o trupă echilibrată, fiind capabili să marcheze măcar o data.

Mourinho, tifossi Romei și pontul care nu poate lipsi de pe bilet!

Cu speranța că vom trece cu bine de seria de la 19.45 mergem la jocurile de seară și deschidem sesiunea cu un alt 3+, la Roma – CSKA Sofia. Venirea lui Mourinho a reaprins speranțele de mărire în Cetatea Eternă. Suporterii visează cu ochii deschiși, au dat o probă extraordinară de loialitate și au cântat non-stop la ultima etapă de campionat, împingându-și echipa spre o victorie obținută cu suferință, în ultimul minut. Fanii vor lua cu siguranță din nou cu asalt stadionul, și în aceste condiții Roma are 1-o de la vestiare. Mai avem nevoie de două goluri pentru un pronostic facil în opinia noastră și pentru o cotă mai mult decât rezonabilă, 1.65.

ADVERTISEMENT

Se anunță goluri și în celălalt duel ceho (slovaco) – danez. Brondby și Sparta sunt două echipe echilibrate valoric, două formații entuziaste care cu siguranță pot să ne ofere măcar un GG (ambele marchează) pentru 1.75 cotă, demnă de luat … bilet.

Închidem biletul cu un pariu de siguranță. Într-unul din duelurile tari ale serii PSV pleacă favorită în fața lui Real Sociedad. Olandezii le-au dat cu terenul în cap rivalilor de la AZ Alkmaar (3-0  în deplasare) și marchează foarte mult în acest sezon. Bascii încă nu și-ai găsit automatismele de anul trecut, iar PSV 1x este un pariu corect pentru o cotă elegantă , 1.42.

ADVERTISEMENT

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!
Dacă vrei să joci și tu acest bilet, profită de oferta SUPERBET!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație! În plus, venim și cu o ofertă spectaculoasă pentru voi!

ADVERTISEMENT