Sporturi

Biletul Zilei de azi, 4 decembrie. Cele mai serioase ponturi de marți

04.12.2018 | 12:14
Biletul Zilei de azi 4 decembrie Cele mai serioase ponturi de marti

Biletul Zilei pe care l-am alcatuit astăzi, 4 decembrie, are în componență două partide din Franța și Anglia: Montpellier – Lille și Watford – Manchester City. Ambele contează pentru etapele intermediare care se dispută prin toată Europa la jumătatea acestei săptămâni. Am ales să jucăm două ponturi clare ce alcătuiesc un multiplicator total de 2,05. Mai mult decât realizabil!

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 3 decembrie AICI. Montpellier și Lille sunt două echipe care au impresionat în acest sezon de Ligue 1, fiind cu mult peste ”target-ul” lor fixat la începutul campionatului. Formația gazdă se află pe locul secundă al clasamentului cu 29 de puncte acumulate, în vreme ce Lille este pe 4, la două puncte în spate. Totuși, ultima perioadă le-a găsit pe cele două echipe într-o ”mlaștină” a rezultatelor. Montpellier este inconstantă, având o victorie, un egal și o înfrângere în ultimele 3 etape, iar Lille n-a mai câștigat de cinci meciuri, timp în care a înregistrat trei înfrângeri și două rezultate de egalitate.

VERIFICĂ pontul pentru Montpellier – Lille

Biletul Zilei, 3 decembrie. Ce pariem la Watford – Man City

Manchester City are o cotă foarte bună să câștige la Watford (1,32), aflată în creștere de la 1,25 cât era în  momentul în care bookmakerii au publicat oferta. Evident, nu vom juca ”2 solist”, întrucât cota este foarte mică în opinia noastră având în vedere riscurile la care ne supunem. Watford este, totuși, echipa care reușea să se instaleze pe primul loc din Premier League după primele cinci etape. Ce-i drept, pe parcurs s-a mai stins, însă poate produce surprize în continuare. De ce să riscăm? În schimb, am ales un pont care ne scapă de griji!

Verifică AICI pontul pe care îl pariem la Watford –  Manchester City.