Sporturi

Două ponturi pariuri clare pentru Biletul Zilei de duminică, 20 ianuarie 2019

20.01.2019 | 12:29
Doua ponturi pariuri clare pentru Biletul Zilei de duminica 20 ianuarie 2019

Biletul  Zilei de duminică, 20 ianuarie, este format din două partide. Una din Premier League și cealalta din La Liga. Multiplicatorul total al tichetului este 2,39, în nota obișnuită. În rândurile de mai jos vorbesc pe larg despre Barcelona – Leganes și Fulham – Tottenham, meciurile în care mi-am pus toată încrederea astăzi.

Vezi cele două ponturi pariuri de la  Biletul Zilei din 20 ianuarie AICI. Barcelona  – Leganes este ultimul meci al zilei în La Liga și se dispută la ora 21:45. Trupa lui Ernesto Valvere se prezintă la acest meci după două victorii la scor de neprezentare cu Levante și Eibar. Așadar, catalanii au trecut cu bine după înfrângerea rușinoasă cu Levante din prima manșă a Cupei Regelui Spaniei. Barcelona caută să-și consolideze primul loc în clasament. O victorie cu Leganes ar pune 5 puncte între ea și locul secund, ocupat de Atletico Madrid în acest moment. Leganes nu este o echipă prin care Barcelona să treacă ușor. Totuși, formația lui Mauricio Pellegrino a învins Real Madrid în precedenta etapă, scor 1-0.

 VERIFICĂ pontul pentru Barcelona – Leganes  AICI

Biletul Zilei, 20 ianuarie. Pontul pentru Fulham – Tottenham

Vorbim acum despre următorul meci de pe Biletul Zilei. Verifică AICI Pontul pentru Fulham – Tottenham. Ultimul meci al etapei cu numărul 23 din Premier League are loc duminică seara, de la ora 18:00 și le are drept protagoniste pe Fulham și Tottenham. Fulham are o cotă în scădre pentru o eventuală victorie. Nu știu de ce bookmakerii au luat această decizie, sau de ce pariorii mizează pe succesul ei, în condițiile în care Fulham are o serie de 3 înfrângeri consecutive la activ… 1-2 cu Burnley, 1-2 cu Oldham și 1-4 cu Arsenal. Eu am ales un pariu care o favorizează pe Spurs. Baftă!