Biletul Zilei Europa League 12 iulie 2018. Se marchează mult

în Ponturi pariuri
12/07/2018, 11:40
Biletul Zilei Europa League 12 iulie 2018. Se marchează mult
Biletul Zilei Europa League 12 iulie 2018

Biletul Zilei Europa League 12 iulie 2018. Două dintre meciurile care ne-au atras atenția se anunță cu foarte multe goluri înscrise.

Vezi aici biletul zilei Europa League 12.07.2018.

Biletul Zilei Europa League 12 iulie 2018. Avem meciuri din turul 1 preliminar al Europa League, iar noi am ales pentru voi două ponturi extrem de interesante. Deschidem ”balul” cu confruntarea dintre KuPS și FC Copenhaga, acolo unde ne vom concentra pe multe goluri. Copenhaga este, în mod cert, favorită la calificare, dar finlandezii vor pune destul de multe probleme, în special pe teren propriu. Danezii nu au voie să facă pași greșiți, mai ales că au ratat prezența în Champions League, așa că au nevoie de un parcurs cât mai lung în Europa League. Goluri, spectacol și calificare.

Biletul Zilei Europa League 12 iulie 2018

Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Biletul Zilei Europa League 12 iulie 2018. Păstrăm scenariul golurilor și pentru cel de-al doilea joc de pe bilet. ȚSKA Sofia primește vizita lui Riga, iar casele de pariuri îi cotează cu prima șansă pe bulgari. Echipa din vecini are lotul mai bun, dar partida s-ar putea să fie mai periculoasă decât ne-am aștepta la prima vedere. Și atunci când apare un semn de întrebare în privința învingătoarei, cel mai bine ar fi să te reorientezi către un pariu pe goluri. Cel puțin două reușite în acest meci primesc o cotă de 1.35, mai mult decât decentă.

Închide ×