Sport

Biletul zilei! Împușcăm o cotă frumoasă din 7 recomadări de top! Cum dăm lovitura la pariuri într-o zi doldora de evenimente?

Gata! Așteptarea a luat sfârșit. După două săptămâni de secetă, campionatele interne se întorc în forță!
16.10.2021 | 14:08
Biletul zilei Impuscam o cota frumoasa din 7 recomadari de top Cum dam lovitura la pariuri intro zi doldora de evenimente
Biletul zilei se axează în principal pe meciurile din top 5 campionate
ADVERTISEMENT

Având în vedere cum arată vremea și… vremurile, pasionații de pariuri vor avea un weekend pe sufletul lor, în care să își poată compune în liniște biletele, în speranța că vor da marea lovitură. Mai mult, jucătorii pot beneficia în acestă lună și de o promoție specială de la SUPERBET, de care pot profita chiar acum!

Atenție! Există o regulă nescrisă, conform căreia, după meciurile echipelor naționale, rezultatele din runda imediată a competițiilor interne sunt adeseori surprinzătoare. De aceea, e bine să joci cu precădere goluri și să eviți soliștii capcană.

ADVERTISEMENT

Facem bani cu top 5 campionate

Din multitudinea de evenimente ale zilei, ne am oprit la 7 partide. Am extras în principal cele mai bune jocuri din top 5 campionate, dar nu am putut ocoli preferatele noastre, disputele de goluri din Benelux.

Bundesliga este la putere pe bilet cu două meciuri. După un început bun de campionat, Mainz este în scădere de formă. La doar un punct în spatele liderului Bayern, Borussia Dortmund, cu Halland revenit printre titulari, nu își permite pași greșiti. Galben-negrii vor încerca să tranșeze meciul cât mai repede, iar un gol în ambele reprize pentru o cotă de 2.05 este un pariu de luat obligatoriu.

ADVERTISEMENT

Se anunță un meci cu sens unic și la Frankfurt. Gazdele au produs o mare surpriză etapa trecută, câștigând la Bayern acasă, iar adversarul de azi este în criză de joc și de rezultate. Am mizat pe faptul că Eintracht nu va pierde, iar în meci se vor marca de la 2 goluri în sus, pentru o cotă suficientă de 1.50.

Seria A și Premier League ne dau GG-urile câștigătoare!

Avem un meci tare și din Premier League. Gazdele au un sezon slab, dar l-au recuperat pe Vardy. Cu Barnes, Maddison, si Iheanacho în atac “vulpile” au destulă calitate să marcheze măcar o data. “Diavolii “au defensiva “șvaițer”. Varane și Maguire, cuplul de fundași titulari ai lui United, sunt la infirmerie, dar Ronaldo vine de la națională cu tolba plină de goluri, într-o formă foarte bună. Am mers pe ambele marchează, pentru o cotă bunicică, 1,62.

ADVERTISEMENT

Un alt joc de neratat este derby-ul din Serie A, Lazio – Inter. Accidentat și neconvocat la squadra azzurra, Immobile este titular la gazde, un element extrem important pentru for’a de atac a  grupării romane. Lazio, o echipă inconstantă și imprevizibilă, se mobilizează foarte bine cu granzii, astfel că milanezii vor avea viață grea pe Olimpico.

Lautaro Martinez a ajuns în Italia în timp util, după ce a străbătut jumătate de Glob într-un drum obositor de la Buenos Aires la Roma, și va face copie în atac cu versatul Dzeko. Vom miza pe ambele marchează la o cotă bună, de 1,60.

ADVERTISEMENT

Trei recomadări de goluri din Benelux!

Evident că nu putem să ne dezicem de campionatele noastre favorite. Și azi pariem cu curaj pe zona Benelux. Se anunță festival de goluri la Seraing cu St Gilloise (3+ este opțiunea de neratat), iar din Olanda am ales două jocuri ale granzilor.

Feyenoord este o bestie pe teren propriu și probabil că îi va da cu terenul în cap adversarei, iar PSV are un oponent facil, pe care îl poate fixa lejer într-o victorie de interval 3-6 goluri.

Din 7 meciuri am făcut o cotă de 28, pe care am plasat-o cu o miză 50 de lei. Poți juca și tu biletul, sau poți alege ce meciuri îți plac. În plus poți profita și de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

ADVERTISEMENT