Pariuri sportive

Biletul zilei la pariu, joi 30 mai. Câștig de 821 de lei cu ajutorul meciurilor de la Roland Garros

Biletul zilei la pariuri, joi 30 mai, ne poate aduce un câștig de peste 800 de lei cu ajutorul a trei meciuri ce se dispută în cadrul turneului de la Roland Garros.
29.05.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariu joi 30 mai Castig de 821 de lei cu ajutorul meciurilor de la Roland Garros
Biletul zilei la pariu, joi 30 mai. Câștig de 821 de lei cu ajutorul meciurilor de la Roland Garros. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de joi, 30 mai, tipsterii FANATIK au ales trei meciuri ce se dispută în turul doi al turneului de la Roland Garros. Pariem 100 de lei și ne așteaptă un câștig frumos.

Partida dintre Gael Monfils – Lorenzo Musetti deschide biletul zilei la pariuri cu o cotă de 2,55

Partida dintre Gael Monfils și Lorenzo Musetti este poate cea mai atractivă din meciurile care vor avea loc în turul doi de la Roland Garros. Francezul Monfils vine după victoria din primul tur, în fața brazilianului Thiago Seyboth Wild, meci în care Monfils parcă a renăscut după un sezon mai slab de zgură. Fostul număr 6 ATP nu mai are multe Grand Slam-uri în fața, acesta aflându-se pe final de carieră, dar faptul că meciul se joacă pe terenurile de la Roland Garros, terenuri unde Monfils a făcut istorie, poate reprezenta un avantaj pentru francez.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Lorenzo Musseti a avut un meci ușor în primul tur. Italianul a reușit să treacă în 3 seturi de Daniel Elahi Galan, un jucător din Columbia clasat pe locul 106. Actualul număr 30 ATP vine la Roland Garros după un turneu bun la Torino, turneu de 120 de puncte, unde italianul a ajuns până în finală. Musseti a mai disputat o finală în sezonul de zgură și la Caliari, alt turneu challenger.

Având în vedere că se joacă la Paris și singura întâlnire dintre cei doi, pe care francezul a reușit să o câștige, noi am ales să mizăm pe pronosticul „1 solist”, care are o cotă de 2.55 la NetBet. 

ADVERTISEMENT

Mariano Navone – Thomas Machac ne sare în ajutor cu o cotă de 1,57

Al doilea meci pregătit de noi pentru biletul zilei, este cel dintre Mariano Navone și Thomas Machac. Argentinianul are parte de un sezon foarte bun pe zgură. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a reușit să ajungă în finala turneului Țiriac Open și s-a impus și în turneul de la Caliari. În primul tur, jucătorul aflat pe locul 31 ATP, a trecut în 4 seturi de Pablo Carreno-Busta.

De cealaltă parte, Thomas Machac traversează și el forma carierei. Cehul vine după finala de la Geneva, unde a fost nevoit să se recunoască învins de Casper Ruud, jucător de top 10 care este specialist al suprafeței roșii. În turneul de la Geneva, Machac a reușit să producă una dintre surprizele anului. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a reușit să-l învingă pe nimeni altul decât Novak Djokovic, campionul en-tire de la Roland Garros și numărul 1 ATP.

ADVERTISEMENT

Având în vedere forma celor doi și rezultatele din ultima perioadă, noi am ales să mizăm pe pronosticul „2 solist”, care are o cotă de 1,57 la NetBet. 

Biletul zilei la pariuri îl închidem cu partida dintre Taylor Fritz și Dusan Lajovic

Al treilea și ultimul meci ales de tipsterii FANATIK pentru biletul zilei la pariuri este cel dintre Taylor Fritz și Dusan Lajovic. Americanul are parte poate de cel mai bun sezon pe zgură de la debutul său în circuitul ATP. Jucătorul în vârstă de 26 de ani pare că și-a găsit o maturitate în joc, maturitate care l-a făcut să evolueze din ce în ce mai bine. Numărul 12 ATP a reușit să ajungă în finală la turneului de la Munich, în semifinală la turneului de la Madrid, unde a pierdut în fața lui Andrei Rublev, câștigătorul turneului, și în sferturile de finală ale turneului de la Roma, unde a pierdut în fața lui Alexander Zverev, cel care avea să câștige turneul de la Foro Italico.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Lajovic nu are cel mai bun sezon de zgură. Chiar dacă a ajuns până în semifinalele turneului de la Barcelona, jucătorul din Serbia nu mai este în forma care l-a consacrat. Numărul 61 ATP vine și după un meci greu în primul tur, unde a avut nevoie de 5 seturi pentru a trece de Roman Safiullin. Pe lângă faptul că a fost un meci de 5 seturi, partida din primul tur s-a întins pe durata a 4 ore de joc.

Având în vedere ultimele rezultate, dar și forma celor doi jucători, noi am ales să mizăm pe pronosticul „Scor corect 3-0”, care are o cotă de 2,05 la NetBet. 

Biletul zilei la pariu, joi 30 mai. Câștig de 821 de lei cu ajutorul meciurilor de la Roland Garros
Biletul zilei la pariu, joi 30 mai. Câștig de 821 de lei cu ajutorul meciurilor de la Roland Garros

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 2,55 pentru pronosticul „1 solist” în meciul Gael Monfils – Lorenzo Musetti, o cotă de 1,57 pentru „2 solist” la Mariano Navone – Thomas Machac, și o cotă de 2,05 pentru „Scor corect 3-0” în partida Taylor Fritz – Dusan Lajovic, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,21. Numai bună pentru un câștig de 821 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Roberto Baggio, bătut de hoți de față cu familia sa și sechestrat în...
Roberto Baggio, bătut de hoți de față cu familia sa și sechestrat în propria casă. A ajuns la spital
Cum s-a comportat Edi Iordănescu în spatele camerelor de filmat, după un succes...
Cum s-a comportat Edi Iordănescu în spatele camerelor de filmat, după un succes vibrant
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
23 de ani de închisoare pentru Sebastian Felecanu, avocatul din Iaşi acuzat că...
23 de ani de închisoare pentru Sebastian Felecanu, avocatul din Iaşi acuzat că şi-a aruncat pe geam iubita gravidă
Legătura neaşteptată dintre soţiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu. Cele două sunt...
Legătura neaşteptată dintre soţiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu. Cele două sunt de o frumuseţe uimitoare
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
DATA ALEGERILOR PREZIDENȚIALE! Răsturnare de situație privind PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
DATA ALEGERILOR PREZIDENȚIALE! Răsturnare de situație privind PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
Reacția virulentă a educatoarelor după ce un copil cu nevoi speciale ar fi...
Reacția virulentă a educatoarelor după ce un copil cu nevoi speciale ar fi fost marginalizat la serbarea de final de an
Cu cine stă Irinuca în România. Sora mamei sale este umbra fiicei lui...
Cu cine stă Irinuca în România. Sora mamei sale este umbra fiicei lui Irinel Columbeanu
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, din nou împreună. Designerul a confirmat totul: „O...
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, din nou împreună. Designerul a confirmat totul: „O să mergem în Italia”
Ce scrie un ziar german despre Iohannis: „E îndoielnic că ar face față...
Ce scrie un ziar german despre Iohannis: „E îndoielnic că ar face față cerințelor unei funcții europene de top”
Băncile care oferă cele mai bune dobânzi la depozitele în lei, în luna...
Băncile care oferă cele mai bune dobânzi la depozitele în lei, în luna iunie 2024. Unde câștigi cei mai mulți bani