ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri 1 iulie 2019. Facem bani din Cupa Africii!

Autor: Alin Miu | 01.07.2019 | 06:58
Biletul Zilei la pariuri 1 iulie 2019. Facem bani din Cupa Africii!
Biletul Zilei la pariuri 01.07.2019

Biletul Zilei la pariuri 1 iulie 2019 conține trei meciuri de fotbal, toate din Cupa Africii, unde avem parte de dueluri pentru calificare. 

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 1 iulie 2019. Kenya – Senegal

Primul meci care ne-a atras atenția este cel dintre Kenya și Senegal, din grupa A. Aici, Algeria și-a asigurat deja prezența în faza următoare, după ce a obținut victorii împotriva celor două formații în primele două runde, iar acum acestea se bat pentru locul doi. Ambele formații au câte trei puncte, obținute după victorii în meciurile cu cea mai slabă echipă din grupă, Tanzania. În mod normal, Senegal ar trebui să se impună fără probleme, mai ales că are un lot mai puternic și jucători mai experimentați. Mai mult, a reușit să câștige la handicap duelul cu Tanzania, așa că și în cazul unui rezultat de egalitate merge mai departe. Cu toate acestea, suntem de părere că Senegal se va impune și se va califica în faza următoare fără nicio emoție.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei 01 iulie 2019. Namibia – Coasta de Fildeș

Un alt meci care ne-a atras atenția începe la ora 19:00 și pune față în față Namibia și Coasta de Fildeș. După primele două etape disputate, Namibia nu are niciun punct, fiind cea mai slabă formație din grupă, în timp ce Coasta de Fildeș are trei puncte. Pe primul loc este naționala Marocului, care s-a calificat după două victorii. Acum, jucătorii din Coasta de Fildeș se luptă pentru calificare cu cei din Africa de Sud, care au meci cu Maroc. Coasta de Fildeș nu depinde de meciul dintre Maroc și Africa de Sud, o victorie în acest duel cu Namibia fiind suficientă pentru a obține calificarea în faza următoare. Din acest motiv, suntem de părere că rezultul va fi cel așteptat.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

ADVERTISEMENT

Închidem biletul cu partida dintre Africa de Sud și Maroc, unde oaspeții joacă doar pentru a-și asigura locul 1 în grupă. Africa de Sud știe că trebuie să iasă la joc dacă vrea să câștige, așa că ne așteptăm să vedem multe goluri în acest meci.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!