Biletul Zilei la pariuri 10 august 2019. Bani pentru weekend

Alin Miu   
în Pariuri sportive
10/08/2019, 10:24
Biletul Zilei la pariuri 10 august 2019. Bani pentru weekend
Biletul Zilei la pariuri 10.08.2019

Biletul Zilei la pariuri 10 august 2019 conține meciuri din cele mai interesante competiții ale momentului, Premier League și Ligue 1. 

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 10 august 2019. Tottenham – Aston Villa

Premier League a debutat vineri seară cu duelul dintre Liverpool și Norwich, câștigat de cormorani cu 4-1. Astăzi, avem parte de un nou duel în care favorită este echipa gazdă, Tottenham – Aston Villa. Finalista din Liga Campionilor de anul trecut vrea să se bată la titlu în Premier League, așa că ne așteptăm să vedem un început în forță de meci. Din acest motiv, pronosticul nostru este legat de o victorie a gazdelor, care sunt cotate foarte bine. Dar, fiind prima rundă, recomandăm să pariați pe minimum două goluri în meci.

Al doilea meci de pe bilet este tot dintr-un campionat care debutează în acest weekend, Ligue 1. Este vorba despre duelul dintre Marseille și Reims, unde marea favorită este echipa gazdă, care în acest sezon visează să se bată la titlu cu Lyon și PSG. Din acest motiv, mizăm pe un început în forță al gazdelor, care sunt cotate foarte bine pentru un succes cu Reims, așa că pronosticul nostru este pe victoria lui OM.

Biletul Zilei 10 august 2019. Rapid – Concordia

Nu avea cum să lipsească de pe biletul de joc duelul dintre Rapid București și Concordia Chiajna. După ce în prima rundă giuleștenii au terminat la egalitate pe teren propriu cu Farul, acum, elevii lui Pancu vor să obțină trei puncte cu Concordia, pentru a arăta ca sunt pregătiți să se bată pentru titlu. Concordia este și ea una dintre favoritele la titlu, așa că duelul se anunță foarte echilibrat. Din acest motiv, recomandăm să pariați pe minimum două reușite în meci.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Recomandăm să puneți pe bilet și alte meciuri din campionatele puternice ale Europei, care au debutat în acest weekend.

Închide ×