Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 10 martie 2020. Cotă beton din Champions League

10.03.2020 | 09:53
Biletul Zilei la pariuri 10 martie 2020 Cota beton din Champions League
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 10 martie 2020. Cotă beton din Champions League. Mizăm pe duelurile Valencia – Atalanta și Leipzig – Tottenham.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 10 martie 2020. Valencia – Atalanta

De la ora 22:00, Valencia și Atalanta dispută partida retur din optimile Champions League. Gazdele au de recuperat foarte mult după primul meci, când au pierdut cu 1-4, și au șanse extrem de mici pentru a se califica mai departe.

ADVERTISEMENT

În plus, liliecii nu trec nici printr-o perioadă bună, au reușit o singură victorie în ultimele cinci partide, în toate competițiile. În rest, au pierdut de două ori și au remizat de alte două.

De partea cealaltă, oaspeții continuă să producă surprize pe bandă rulantă. După acel 4-1 de senzație cu Valencia, pe teren propriu, despre care am scris mai sus, au făcut un meci fabulos și în Serie A, câștigând la Lecce cu 7-2.

ADVERTISEMENT

Mizăm pe un nou meci spectaculos, iar pronosticul nostru este peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,46.

Biletul Zilei la pariuri, 10 martie 2020. RB Leipzig – Tottenham

Tot de la ora 22:00, Leipzig și Tottenham se întâlnesc în cel mai tare duel al zilei din Liga Campionilor. Gazdele s-au impus extrem de surprinzător în partida tur, pe Hotspur Stadium, cu 1-0, și pornesc acum favorite la calificarea în sferturile competiției.

Cei de la Leipzig vin după o serie de cinci meciuri fără înfrângere, timp în care au obținut trei victorii și două egaluri.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții trec printr-o formă de moment dezastruoasă și nu mai reușit să se impună de cinci meciuri, timp în care au pierdut de trei ori, au fost eliminați de Norwich din Cupa Angliei și a remizat într-un alt meci.

Acum, Tottenham are de recuperat hadicapul din partida tur și va fi obligată să atace încă din prima secundă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la un duel de peste 2,5 goluri, cota pentru un astfel de pronostic este 1,66.

Tags: