Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 11 februarie 2020. Golurile ne aduc profit

11.02.2020 | 10:03
Biletul Zilei la pariuri 11 februarie 2020 Golurile ne aduc profit
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 11 februarie 2020. Golurile ne aduc profit. Mizăm pe spectacol la partidele Famalicao – Benfica și Brentford – Leeds.

Pont beton din Portugalia. Famalicao – Benfica

De la ora 22:45, Famalicao și Benfica dispută manșa retur din cadrul Cupei Portugaliei, după ce în prima partidă oaspeții de astăzi s-au impus cu 3-2. Gazdele se află pe locul șase în campionat, cu 32 de puncte adunate după 20 de etape. În ultimele cinci meciuri nu a reușit să câștige niciunul, înregistrând trei înfrângeri și două egaluri.

ADVERTISEMENT

Ultimul eșec s-a întâmplat în campionat și a fost unul umilitor. Famalicao a pierdut pe teren propriu cu Guimaraes cu un scor amețitor. La pauză tabela arătat 0-2, la final s-au mai adăugat încă cinci goluri, partida terminându-se 0-7.

De partea cealaltă, oaspeții se află într-o formă excelentă, se află pe prima poziție în clasament, având doar două înfrângeri în cele 20 de meciuri jucate. În ultimele cinci etape au reușit să se impună de patru ori.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la un nou meci spectaculos, cu peste 2,5 goluri. Cota pentru un astfel de pronostic este 1,61.

Biletul Zilei la pariuri, 11 februarie 2020. Brentford  – Leeds

De la ora 21:45, Brentford și Leeds dispută unul dintre cele mai interesante dueluri ale etapei cu numărul 32 din Championship. Gazdele ocupă locul cinci în clasament și se află în lupta pentru promovarea în Premier League.

ADVERTISEMENT

Cu 53 de puncte și pe loc de baraj, Brentford este una dintre cele mai mari surprize din actualul sezon. Nimeni nu se aștepta să fie una dintre pretendentele la accederea în prima ligă. Mai mult, se află la doar două puncte în spatele ultimului loc ce promovează direct.

De partea cealaltă, oaspeții nu au voie să facă încă un pas greșit în această seară și implicit în lupa pentru promovare. După un start de sezon excelent, Leeds a pierdut avansul pe care îl avea. În ultimele cinci etape a pierdut de patru ori și acum simte din plin presiunea pe care o pun echipele aflate în spatele ei.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la o partidă cu peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,33.