Pariuri sportive

Biletul Zilei la pariuri, 11 martie 2020. Facem super profit din Champions League

11.03.2020 | 12:09
Biletul Zilei la pariuri 11 martie 2020 Facem super profit din Champions League
ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 11 martie 2020. Facem super profit din Champions League. Mizăm pe cele două dueluri de astăzi, Liverpool – Atletico Madrid și PSG – Dortmund.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri, 11 martie 2020. Liverpool – Atletico Madrid

De la ora 22:00, Liverpool și Atletico Madrid se întâlnesc în partida retur din optimile Champions League. În tur, echipa lui Jurgen Klopp a fost învinsă la limită, scor 0-1, după golul marcat de Saul încă din minutul 4.

ADVERTISEMENT

Acum, Liverpool are nevoie să joace altceva față de ce a jucat în ultimele meciuri. A strâns deja alte două înfrângeri pe lângă aceasta din Liga Campionilor. A pierdut în Cupa Angliei cu Chelsea, 0-2, și a luat rei goluri de la Watford, fără să marcheze vreunul, în Premier League.

De partea cealaltă, Atletico nu se regăsește nici ea în ultima vreme, singurul rezultat notabil fiind tocmai cel cu Liverpool, de pe teren propriu. În La Liga, se află în continuare pe locul șase, unul de Europa League. Ne așteptăm la un duel de 1 solist, la o cotă de 1,61.

ADVERTISEMENT

Biletul Zilei la pariuri, 11 martie 2020. PSG – Dortmund

Tot de la 22:00, avem a doua partidă din Champions League, cea dintre PSG și Dortmund. În tur, nemții s-au impus cu 2-1, după o dublă de senzație a lui Haaland. Parizienii, care se află în formă maximă, sunt însă principalii favoriți la calificare, chiar dacă au pierdut. Au marcat în deplasare și golul înscris va conta extrem de mult.

De partea cealaltă, Dortmund trece și ea printr-o formă de moment excelentă și au reșit să obțină cinci victorii la rând, patru în campionat + cea din Champions League.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la un duel de peste 2,5 goluri, cota pentru un astfel de pronostic este 1,33.