Biletul Zilei la pariuri 12 august 2019. Bani de luni la pariuri

Alin Miu   
în Pariuri sportive
12/08/2019, 10:34
Biletul Zilei la pariuri 12 august 2019. Bani de luni la pariuri
Biletul Zilei la pariuri 12.08.2019

Biletul Zilei la pariuri 12 august 2019 conține meciuri din România, unul din Liga 1 și unul din a doua ligă, care se anunță mai interesantă ca prima.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Biletul Zilei la pariuri 12 august 2019. Viitorul – FC Botoșani

Începem biletul zilei de luni cu un meci din Liga 1, Viitorul – FC Botoșani. În timp ce elevii lui Hagi au ca obiectiv câștigarea titlului, cei de la FC Botoșani au ambiții mari și ei, dar momentan doar să prindă play-off-ul. Viitorul este neînvinsă în acest sezon, reușind să obțină trei victorii și un egal în primele patru partide. Acum, este obligată să câștige pentru a nu pierde contactul cu CFR Cluj, care s-a dus deja la 13 puncte, pe primul loc în campionat. Din acest motiv, ne așteptăm ca Regele să își motiveze foarte bine jucătorii și să tragă tare pentru victorie.

De partea cealaltă, și FC Botoșani este neînvinsă după patru etape, având opt puncte, după două victorii și două rezultate de egalitate. Interesant este că una dintre victorii a venit în deplasare la FCSB, așa că Hagi trebuie să fie atent la acest duel. Așadar, recomandăm să evitați soliștii și să pariați cu încredere pe minimum două goluri în meci.

Biletul Zilei 12 august 2019. Petrolul – UTA

Unul dintre cele mai interesante dueluri ale rundei în Liga 2 este cel dintre Petrolul și UTA. Ambele echipe au început cu dreptul noul sezon și și-au anunțat candidatura la titlu. UTA s-a impus fără absolut nicio problemă în fața celor de la Dunărea Călărași, scor 3-0, în timp ce Petrolul a câștigat la limită în deplasarea de la Metaloglobus, scor 2-1. Acum, ne așteptăm să vedem un meci foarte echilibrat, mai ales că loturile sunt de valoare apropiată.

VEZI AICI PONTURILE DE LA BILETUL ZILEI

Din acest motiv, recomandăm să evitați pariurile pe soliști și să mergeți pe goluri, cel mai probabil un meci în care vor înscrie ambele formații.

Închide ×